Latest Instagrams
maanantai 11. tammikuuta 2016

Back to school

Tulin just yliopistolta, tänään mulla alkoi luennot taas joululoman jälkeen ja olipa kiva palata takaisin yliopistolle. Kovin pehmeää laskua opiskelujen pariin ei tosiaan ollut, sillä tänään oli heti tentti. Toivottavasti tentti meni hyvin, sillä en hirveesti ehtinyt lukea siihen. Mää ajattelin eilen optimistisesti että ehdittäisiin ottamaan asukuvat ennen kuin lähen kouluun. No, puoli kympiltähän oli vielä ihan pimeää, joten toiveeksi jäi se! :( Tässä kuitenkin pientä vilkaisua millasella asulla liikuin tänään.

IMG_9263.jpg

IMG_9250.jpg
Takki- New Yorker / neule- Nelly / farkut- Dr. Denim / kengät- Dr. Martens / huivi- Balmuir

Huivin sävy vääntyy jostain syystä vähän violettiin, mutta se on siis kokonaan harmaa. Jouduin tänään kävelemään autohuollosta yliopistolle ja tuo huivi kieltämättä pelasti koko matkan :D Se lämmitti niin ihanasti! Tykkäsin myös hulluna noiden Dr. Martensien yhdistämisestä vähän naisellisempaan takkiin, jostain syystä tollanen kontrasti näyttää mun mielestä kivalta. En voi olla ylistämättä noita kenkiä tarpeeksi, niin täydelliset! 

En mää suinkaan ilman laukkua ollut yliopistolla, esittelen sen vähän myöhemmin ;) Sain nimittäin synttärilahjan vähän ajoissa.. Nyt kuitenkin pikkubreikki ennen illan salitreeniä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe