Latest Instagrams
perjantai 15. tammikuuta 2016

Aikainen synttärilahja

Mää löysin Zalandon aleista yhden laukun, jota olin kauan aikaa katellut. Se oli yli 100 euroa alennuksessa, joten sain houkuteltua T:n ostamaan sen mulle synttärilahjaksi puoliksi mun kanssa ;) Pitkästä aikaa myös muuten kunnon asukuvia, tänään satuttiin T:n kanssa olemaan kummatkin kotona valoisan aikaan ja käytiin keskustassa lounaalla, joten samalla päästiin kuvailemaan. Oli kyllä ihan järkyttävän kylmä kuvata ja suurin osa kuvista olikin vähän huonoja :D

P1150044.jpg

P1150034.jpg
Takki- Nelly / farkut- Zara / neule- Vila / laukku- Ralph Lauren / kengät- Spirit Store

Mää oon kyllä niin mukavuudenhaluinen tälläsillä kylmillä ilmoilla. No okei, Uggeja en oo vielä tälle talvelle käyttänyt, mutta nytkin valikoin kuitenkin lämpimimmät korkkarit :D Uggeja näkyy muuten tosi vähän blogeissa nykyisin, onkohan niiden suurin villitys mennyt jo ohi. Mun mielestä niillä ei oo kovin hyvä kävellä, se on jotenkin sellaista lompsimista. Korkkareilla tulee käveltyä paljon paremmin. Mää en oo ihan varma tykkäänkö hirveesti noista nilkkureista mitkä mulla tänään oli, mutta ne on tosi mukavat ja lämpimät. 

Asusta ei oo muuten mitään sanottavaa, paitsi että toi neule on ihan lemppari! :D Niiiin kivannäköinen, kyllä sieltä Hulluilta päiviltä näköjään hyviäkin heräteostoksia tekee.. Tää on muuten aika haastavaa hommaa tää bloggaaminen Suomen talvella. Tai ehkä sitten tää ois vähän iisimpää jos tekis vain tätä hommaa työkseen ja pystys kuvailemaan päivällä. Mutta kaiken muun ohessa, harvoin on aikaa klo 11.00 olla asukuvia ottamassa. Mikäs sen mukavampaa kun käydä kaverin kanssa kuvailemassa ja lounastamassa keskellä päivää ja sitten vähän kirjoittelemaan kotiin! :D 

P1150050.jpg

P1150048.jpg

Niin tässä tosiaan ne uusin laukku! Tää on niin ihana koululaukuksi, tänne mahtuu tosi hyvin tavaraa ja pitää muotonsa tyhjänäkin. Mullahan on se yks musta Alexander McQueenin laukku, se säkkimäinen, eikä se näytä kovin kivalta tyhjänä. Tää on niin ihana!! Sopii muuten asuun kuin asuun, oon käyttänyt tätä putkeen jo varmaan viikon :D Mun laukkulistalta  on muuten nyt ruksittu kaksi pois, siellä on enää yksi jäljellä! Se ei kylläkään oo vielä ajankohtainen, nyt säästelen rahaa reissuihin. 

Mitäs tykkäätte mun uusimmasta laukusta? :)  Tälle päivälle mulla on vielä suunnitelmissa käydä tekee jalkatreeni ja sitten aikaisin nukkumaan, villi perjantai-ilta luvassa! 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe