Latest Instagrams
torstai 21. tammikuuta 2016

23

Mää täytän tänään vuosia! Mittariin pyörähti 23 vuotta. Aikasempina vuosina mulla on ollut jonkunlaista ikäkriisiä, lähinnä siitä kuinka nopeesti aika on mennyt. Oon monesti sanonutkin että täytän mielellään 19 vuotta, mutta tänään aloin miettimään että en kyllä ehkä oikeesti haluais olla 19v. Sillä silloin mulla ei esimerkiksi ois Lunaa. Tällä hetkellä on kuitenkin kaikki niin hyvin ja vähän jännittäviä juttujakin ehkä tulossa, joten en ehkä vaihtais tätä ikää mihinkään.

PicMonkey Collage


Viime päiviin on kuulunut vaikka mitä, mutta toisaalta taas ei oikein mitään. Mulla on paljon kouluhommia ja pitäs löytää jostain motivaatiota lukea tentteihin. Tänään kyllä juhlin synttäreitä enkä tehnyt kouluhommia. T teki mulle aamupalaksi nutellapannareita ja isi toi vielä pullia :D


PicMonkey Collage1

Luna ei tarkene tälläsillä pakkasilla käydä lenkillä, joten varattiin eiliseksi aika koirien uimahalliin, HundSpahan. / Lisäksi oon myös treenannut ahkerasti.

PicMonkey Collage2

Ja oon vihdoin pukeutunut niihin Uggeihin. En oo muuten muita kenkiä pariin päivään käyttänyt, noi on vaan parhaat tälläsille ilmoille. / Jenni 23v! 

Tänään käytiin kavereiden kaa testaamassa Room escapen toinen huone. Room escape -pelissä on siis se idea että joukkue lukitaan huoneeseen ja sieltä täytyy päästä pois vinkkejä ja loogista päättelykyä vaativia tehtäviä suorittamalla. Siinä on tunti aikaa ja voin sanoo että toi tunti menee nopeesti! Käytiin vielä syömässä ja kahvilla, tosi terveellinen ruokavalio ollut tänään :D Huomenna synttärijuhlinta jatkuu, mennään keilamaan toisen pariskunnan kanssa! Kivaa kun on vapaa viikonloppu ja saa juhlia synttäreitä. 

2 kommenttia:

  1. Tuo 23 pitäisi kyllä päivittää myös Hello lovely one! -kuvasi alle.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe