Latest Instagrams
tiistai 12. tammikuuta 2016

12 kirjaa vuodessa

Mun yksi uuden vuoden lupauksista on lukea 12 kirjaa vuodessa eli yhden joka kuukausi. Luulen kyllä että kesällä tulee luettua enemmän entä nyt kiireisenä alkuvuotena, mutta 12 kirjaa kuitenkin. Löysin omasta kirjahyllystä jopa 11 lukematonta kirjaa, paria näistä olen joskus alottanut mutta en oo saanut luettua loppuun.

P1040104.jpg

Tsernobylista nousee rukous -kirjaa olen aloittanut jouluna, joten sen taidan lukea ensimmäisenä loppuun. Tässä on mielestäni ihan hyvä sekoitus hömppää ja muuta kirjallisuutta, enköhän tuu näiden parissa viihtymään ;) Pari kirjaa on kirjastosta lainassa, joten toivottavasti ehdin lukea ne ennen kuin joudun palauttamaan ne. 

Onko teillä mulle jotain kirjavinkkejä? :)

8 kommenttia:

 1. Oo toi Book Thief on yks ihanimmista kirjoista, joita oon lukenut! Siinä on tosi outo alku, mutta kun siitä pääsee yli ja kirjaan pääsee sisälle, se paranee huomattavasti! :) The Kite Runner ja Tikli on mullakin lukulistalla, mutta en taida päästä niihin käsiksi ihan heti, kun omakin kirjahylly pursuilee lukemattomia tapauksia.. Khaled Hosseini on kyllä ylipäätään huippu kirjailija, sillä on käsittämättömän upeita teoksia! Myös Kazuo Ishiguron "Ole luonani aina" on hurjan koskettava kirja, sekin kannattaa lukee jossain välissä kun kerkeät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heiii kiitti vinkistä, toi täytyy kyllä ettiä käsiini jossain vaiheessa! :) Mun ollu tarkotus lukee toi Tikli kauan aikaa, mutta ehkä toi kirjan koko vähän hidastaa :D

   Poista
 2. Useampi tuttu kirja! :) Book thief on tosi hyvä, samoin Khaled Hosseinin kirjat. Tikli ja Gone girl taas oli mulle valitettavasti aikamoisia pettymyksiä. :( Suosittelen lukemaan E. Lockhartin We were liars! Se oli yksi parhaista kirjoista, mitä luin viime vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi kuulostaa mielenkiintoiselta! Kiiiitos vinkistä! :)

   Poista
 3. Kaikki Donna Tartin kirjat on hyviä, jos tykkäät Tiklistä niin tykkäät varmasti myös niistä muista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, oonkin pari kirjaa merkannut Donnalta muistiin! :)

   Poista
 4. Mä en oikeastaan lue ku muotiin liittyviä kirjoja ja suunnittelijoiden elämänkertoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kans monta muotikirjaa, mutta elämänkerroista en oo lukenut kuin Chanelin! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe