Latest Instagrams
torstai 17. joulukuuta 2015

Winter outfit from Prague

Prahassa ois ollut tosi paljon kivoja kuvauspaikkoja, mutta mun vaatevarasto oli siellä vähän rajoittunut. En halunnut täyttää matkalaukkua liikaa jo kotona, joten otin esimerkiksi vain yhden takin mukaan. Saatiin kuitenkin napattua yhdet asukuvat reissusta, tässäpä tulis kunnon talvinen asu säärystimineen kaikkineen!

PC090229.jpg

Tää on mun ihan lempparein takki. Ostin tän sillo viime keväänä Asokselta ja tää on niin ihana. Kattelin tätä kauan aikaa, mutta en raskinut ostaa. Sitten tää loppuunmyytiin ja lopulta tätä tuli yks kappale mun kokoa myyntiin. En ymmärrä miten jostain tavarasta voi tykätä näin paljon, mutta tää kyllä oikeesti voittaa kaikki mun kengät ja laukut mennen tullen :D


PC090234.jpg

PC090244.jpg

Takki- Asos / neule- H&M / farkut- Dr.Denim / laukku- Michael Kors / kengät- Dinsko

Neuleen mää ostin just ennen reissua, bongasin jo netistä tollasen kivan pooloneuleen ja toi värityskin on ihanan talvinen. Ja en oo muuten ikinä ennen tainnut käyttää säärystimiä! :D Laitoin noi joskus ennen reissua jalkaan kotona yökkärin kanssa kun paleli ja hoksasin, että näähän mää otan mukaan reissuun. Muuten en ehkä niin säärystimistä välitä, mutta tähän talviseen asuun ne mun mielestä sopii.

Mitäs tykkäätte? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe