Latest Instagrams
keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Vuosi 2015

Vuosi alkaa olla lopuillaan ja onkin ihan hyvä hetki pysähtyä miettimään kulunutta vuotta. Tälle vuodelle listasin toiveita tässä postauksessa tammikuussa. Yksi kohta tuosta listasta jäi suorittamatta, en nimittäin juossut sitä puolimaratonia. Se olikin kyllä vasta suunnitteluvaiheessa tuota postausta kirjottaessa. 

Vuonna 2015:
Tammikuussa juhlittiin meidän kihlajaisia, aloitin Kayla Itsinesin treeniohjelman ja alkuvuosi meni treenatessa ja kandia tehdessä. Suoritin myös viimeiset kurssit, joten kouluhommia riitti. Matkattiin ystäväpariskunnan kanssa hiihtolomaa viettämään Rukalle maaliskuussa. Rukalla oli upeat ilmat ja ensimmäinen siideri terassilla auringossa maistui aika hyvältä ;)


Huhtikuun lopussa juhlittiin vappua, vappu jäi tänä vuonna mieleen oikein onnistuneena. Yleensä en niin välitä opiskelijapippaloista, mutta vappuna täytyy tsempata. :D Vapun jälkeen Luna sairastui ja joutui kohtutulehduksen takia leikkaukseen :(Kesäkuussa matkattiin perheen kanssa Kroatiaan ja vietettiin siellä 10 päivää. Tykkäsin Kroatiasta paljon ja sinne voisin mennä uudestaankin :)


Kroatian reissun jälkeen sain käydä hakemassa kauppatieteiden kandidaatintutkinnon. Fiilis oli niin hyvä pitkän aherruksen jälkeen. 
Kroatian reissun jälkeen olin viikon töissä ja olikin jo juhannus. Juhannukseksi lähdettiin sukulaisten kanssa mökille Kuusaamoon. Juhannuksen jälkeen koitti pian Ruisrock, jonne lähdettiin T:n ja pikkuveljen kanssa ensimmäistä kertaa. Ensimmäinen kerta myös Turussa!


Heinäkuun lopussa jäin kesälomalle ja lomani aloitin Qstockissa. Qstock viikonloppuna nautittiin kavereiden seurasta ja hyvistä esiintyjistä. Muuten kesä jäi mieleen säiden puolesta huonona, ei käyty muistaakseni kertaakaan biitsillä kotona. Kesällä oli kyllä onneksi tekemistä senkin edestä, mutta leppoisia vapaapäiviä rannalla jäin kaipaamaan :(
Elokuun alussa otettiin suunnaksi Kuala Lumpur ja jatkettiin sieltä matkaa muualle Malesiaan. Matka oli aivan ihana, koettiin ja nähtiin paljon. 


Syyskuussa käytiin kaverin kanssa pitkästä aikaa ratsastamassa. Ratsastaminen oli yks mun uuden vuoden lupauksista, sillä olin suunnitellut sitä niin pitkään. Ratsastin pienenä paljon ja oli ihana mennä samalle tallille moikkaamaan tuttuja heppoja. 

luna


Lokakuussa lähdettin viettämään parin päivän syyslomaa Syötteelle T:n ja Lunan kanssa. Syötiin hyvin, levättiin ja ulkoiltiin Syötteen kansallispuistossa <3 
Joulukuussa otettiin suunnaksi Praha ja sen joulumarkkinat. Tehtiin jouluostoksia, tutustuttiin paikalliseen pubikulttuuriin ja kateltiin nähtävyyksiä.Vuoden aikana oon myös lukenut kirjoja paljon enemmän kuin ennen. Yleensä mun lukeminen on keskittynyt lomiin, mutta nyt yritin löytää aikaa lukemiselle myös arkena. Luin monta hyvää kirjaa, päällimmäisenä mielessä Sofi Oksasen Norma, joka oli mun mielestä erityisen hyvä! :) Myös Poika raidallisessa pyjamassa oli ihana <3 Lukemisen haluan ehdottomasti pysyvän tapana myös ensi vuonna. 
Loppuvuosi oli myös blogille tosi hyvää aikaa, sillä innostuin tästä hommasta ihan eri tavalla ja oon panostanut blogiin enemmän. Oon ottanut parempia asukuvia kuin ikinä ja ostanut uuden objektiivin. Joulukuussa on tullut postauksia ennätysmäärä ja koko syksyn oon jaksanut kirjotella blogia muista kiireistä huolimatta. 
Kaiken kaikkiaan vuosi 2015 jäi mieleen kiireisenä, sillä tein myös töitä enemmän kuin aiemmin ja hommasin vielä normitöiden ohelle lisäprojektin. Tulorajat paukkui niin pahasti yli että opintotukien palautus on edessä, mutta onneksi näin päin. Onneksi reissut toi ansaittua taukoa arkeen ja ilman niitä olisin varmaan saanut hermoromahduksen. Kuten alkuvuodesta kirjoitin, mulla on monena aikaisempana vuonna tapahtunut jotain isoa. 2012 muutto omaan kämppään, ylioppilaaksi valmistuminen ja yliopistoon pääsy. 2013 saatiin oma koiravauva ja 2014 mentiin kihloihin. Mää vertaan aina kaikkia vuosia näihin pariin tapahtumarikkaaseen vuoteen ja nyt olikin ensimmäinen vuosi kun mitään isoa ei tapahtunut. Ei vuosi silti mitenkään huono ollut :) 

Vuoden 2016 toiveita luvassa myöhemmin! Miten teidän vuosi meni? Oliko hyvä vai huono vuosi? :)

2 kommenttia:

 1. Vuoteen mahtuu kyllä niin paljon vaikka nykyään tuntuuki, että aika vaan vilisee ohi. :D Sääki oot ehtiny vaikka ja mitä!

  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tällänen kertaus on ihan hyvä kun välillä tuntuu että ei oo ehtiny tehä mitään :D Samoin!!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe