Latest Instagrams
sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Viikkoni kuvina

Heipsan! Mää oon tämän viikon ajan kuvaillu kuvia ja aattelin näin viikonlopuksi koostaa niistä postauksen. Parilta päivältä kuvat on aika vähissä, koska olin melkein koko päivän töissä. 

MA:Maanantaina mulla oli tentti iltapäivästä ja olin koko aamupäivän yliopistolla lukemassa siihen. Illalla käytiin palkkapäivän kunniaksi kaupassa ostamassa viikon ruuat ja rentouduin glögin kanssa sohvalla.

TI:Lähettiin T:n kanssa käymään lounaalla Pannukakkutalossa ja matkalla sinne ajoin ratsiaan. Onneksi sain vain huomautuksen. Käytiin myös parissa kaupassa ja ostin itelle neuleen. Illalla menin vielä ystävän kanssa glögille ja pullalle. <3 

KE:
Keskiviikkona aamulla sain uudet kengät kun postisetä toi ne kotiovelle, menin aamupäivästä Pukumieheen ostamaan joululahjoja, siivosin kotona, paketoin lahjoja, velipoika kävi kahvilla ja menin illalla ripsien huoltoon. 

TO:Torstaina nähtiin Ninan kanssa keskustassa aamupäivästä, otettiin asukuvat ja käytiin kahvilla. Loppupäivän olin töissä, kirjotin postauksen ja värjäsin pitkästä aikaa ite hiukset, sillä en raskinut mennä kampaajalle ennen reissua :D Hiuksista tuli yllättävän kivat ja sain ainakin keltaisuutta taitettua pois. Tykkään tosi paljon tollasesta viileästä sävystä. Kävin myös postissa hakemassa joululahjoja.

PE:


Käytiin aamusta Lunan kanssa joulutorilla, olin töissä ja söin illalla karkkia :D


Lauantaina mulla oli töitä ja pikkujoulut, eiliseltä ei oo yhtään kuvaa. Tänään oon laittanut joulukoristeita kotiin ja pakannu reissua varten :) 

Sellanen oli mun viikko! Huomenna aamulla tosiaan suunnataan kohti Prahaa, meidän reissua voi seurata nopeammin mm. Instagramista, josta minut löytää nimimerkillä Jenni_Ris. Päivittelen sinne kuvia aina Starbucksilta kahvitauolla ;) Jeee, nyt me mennään!

3 kommenttia:

  1. Tälläset postaukset on just huippuja ! :) kivoja kuvia <3!

    VastaaPoista
  2. Missä laitat ripsiäsi? Onko kallista lystiä? :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe