Latest Instagrams
torstai 3. joulukuuta 2015

Uudet Timbskut

Hah, eikö oo ärsyttävä sana, Timbskut :D Tää postaus tulee vähän myöhään kun olin iltavuorossa töissä. Treffattiin tänään ennen mun työvuoroa Ninan kanssa ja pääsin ottamaan asukuvia! Vitsi on muuten mukava tutustua muihin bloggaajiin, kiva höpötellä sellaisen kanssa joka tätä hommaa ymmärtää ;)

PC030020.jpg


PC030026.jpg

Takki- Forever 21 / housut- H&M / huivi- H&M / kengät- Timberland (saatu Defshopista) / laukku- Michael Kors

Samalla kun treffattiin keskustassa niin kävin Forexilla vaihtamassa rahaa, enää pari päivää reissuun! Mää oon vähän alkanut pakkaamaan, koska oon töissä nää viimeiset päivät ennen lähtöä. Mulla on hirveitä asuongelmia, koska en halua pakata liikaa mukaan. Tarkotus on kuvailla asukuvia myös reissussa, joten toivottavasti säät sallii ja saadaan asukuvia ihanassa vanhassa kaupungissa. Värjäsin muuten myös hiukset piiiiitkästä aikaa itse. Oon joskus teininä saanut tuhottua hiukset kotona tehdyillä väripoistoilla, joten oon suosiolla luottanut kampaajaan. Nyt en kuitenkaan raskinut mennä kampaajalle, vaan aattelin säästää rahat reissuun. Yllätyin kyllä kuinka kivan värin sain tehtyä kotonakin. En halunnut hirveän suurta eroa, vaan vähän viileämmän sävyistä vaaleeta. :)

PC030037.jpg


PC030036.jpg

Niin ne uudet Timberlandin kengät! Sain Defshopilta nämä kengät ja oon kyllä niin iloinen näistä. Maailman mukavimmat ja niin lämpimät talvikengät. Mullahan on Timberlandilta ennestään yhdet kengät, joten tiesin mitä odottaa. Nyt oli kyllä ehkä hieman liian lämmin näille kengille, mutta eiköhän ne paukkupakkaset kohta tuu.

Nyt viettämään aikaa Lunan ja T:n kanssa. Mukavaa loppuviikkoa kaikille! Mun loppuviikon suunnitelmissa on töitä ja pikkujoulut. Onko muilla pikkujouluja ja hei, mitä tykkäätte uusista kengistä?! :)

2 kommenttia:

  1. On kyllä kivannäköiset kengät :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö! ;) Ja on myös tosi lämpimät.

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe