Latest Instagrams
lauantai 26. joulukuuta 2015

Rentouttava joulu

Aaaaah joulu alkaa olla lopuillaan, joten voi taas palata rentouneena ja liian hyvin syöneenä arkeen ja blogin pariin. Kuinka monella muulla on hirveä ähky? :D Mää oon syönyt niin hirveesti suklaata.. Pidemmittä puheitta, tässä tulis pari kuvaa meidän joulusta! :)

PicMonkey Collage

Aloitin jouluaaton heti herkuttelemalla ja laitoin Joulupukin kuuman linjan päälle. 

PicMonkey Collage2


Aukastiin T:n kanssa parit paketit samalla kun tehtiin riisipuuroa. Luna sai omasta paketista uuden pehmolelun, joka kylläkin hajos aika nopeasti.. Loput lahjat lähti mukaan sukulaisten luo odottamaan joulupukkia.


PicMonkey Collage3

Lähdettiin ekana T:n vanhempien luo syömään ja sieltä mun sukulaisten luo joulupukkia kattomaan. Oltiin oltu kaikki ilmeisesti kovin kilttejä kun pukki meitä lahjoi ;) 


PicMonkey Collage1

PicMonkey Collage4

Illalla tultiin kotiin ja velipoika jäi yöksi, sytytin jouluvalot, juotiin pari lasia viiniä, käytiin joulusaunassa ja rentouduttiin. Sain joulupukilta Nobel palkinnon voittaneen kirjan ja aloin lukemaan sitä. Tossa yökkärissä hengailen muuten vieläkin, sen verran rennosti ollaan otettu. Okei, kyllä me ollaan koiran kanssa ulkoiltukin :D

PicMonkey Collage5

Joulupäivänä sama rentoilu jatkui, katottiin Star Warsia, mää tein elämäni ensimmäistä kertaa perheelle poronkäristystä ja syötiin vähän lisää suklaata. 

Huomenna paluu arkeen ja töihin, mutta onneksi sentään tämä syöminen loppuu :D Huomenna pakko mennä jumpalle hikoilemaan! Sitä onkin jo ikävä. Toivottavasti kaikilla oli ihana joulu, mulla ainakin oli! :) <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe