Latest Instagrams
keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Praha yläilmoista

Moikka! Mää kirjoittelen täältä ihanasta hotellin sängystä, maha täynnä pitsaa. Oltiin niin laiskoja ja haettiin pitsa viereisestä pitseriasta huoneeseen, me ollaan kävelty ja tehty niin paljon kaikkea, että ollaan ihan poikki. :D On se matkailu rankkaa.. No ei, tälläset parin päivän reissut vaan haluaa aina käyttää niin tehokkaasti eikä sluibailla hotellissa. Prahassakin on paljon nähtävää, joten jos haluaa kaikki parissa päivässä nähdä, on oltava reipas. Meitä ei onneksi mitkään museot yms. kiinnosta, joten ihan kaikkialla ei kuitenkaan tarvitse käydä :D

Praha


Praha vanhakaupunki


Praha vanhakaupunki


Tänään käytiin kuitenkin yhdessä kirkossa sisällä ja kiivettiin sen huipulle. Sieltä avautui hienot näkymät Prahan vanhan kaupunkin ylle.

Nyt vielä illaksi vähän kiertelemään ja pyörähtämään jossain pubissa. Meillä alkaa huomenna jo kotimatka, vitsi että reissu on taas mennyt nopeesti. Mutta kyllä tällänen pienikin maisemanvaihdos piristää ja nyt jaksaa taas tehdä töitä joulun. Ja voi tietenkin alkaa suunnittelemaan jo seuraavaa matkaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe