Latest Instagrams
maanantai 14. joulukuuta 2015

Pikkujouluhiukset

Meillä oli viikonloppuna omat pikkujoulut kaveriporukan kesken. Ollaan järjestetty T:n kanssa täällä meillä jo useamman vuoden ajan pikkujoulut kavereille, koska mää oon mielellään järkkäämässä juhlia aina kun siihen on mahdollisuus. Musta on niin kiva saada tupa täyteen ystäviä <3 Meillä oli ihan super kiireinen lauantaipäivä, koska oltiin ensin kumpikin töissä, sen jälkeen leivottiin ja siivottiin loppupäivä ja illalla alkoi pikkujoulut. En siis ehtinyt miettimään mun lookkia sen kummemmin, mutta nappastiin siitä parit kuvat illan aikana. 

PC120275.jpg

PC120279.jpg

Kiharsin lauantaina hiukset vähän eri tavalla, tällä kertaa kiharruspuikolla. Sillä saa vähän "tiukempaa" kiharaa, eli isomman kiharapehkon. Mun mielestä tollanen vähän sotkunen kiharapehko sopi hyvin pikkujouluihin, arkena tykkään hillityimmistä kiharoista. 

Tänään mulla oli taas yks tentti, mutta nyt mulla alkoi koulusta joululoma!! Mulla on nyt pari päivää vapaata ennen kuin joulun työputki alkaa, joten täytyy vielä suunnistaa jouluostoksille hankkimaan viimeisiä joululahjoja. Täytyy myös tehdä viimeisiä jouluvalmisteluita muutenkin, mm. tehdä piparkakkutalo! Vois myös tehdä jonkun suursiivouksen.. Ja hei huomenna aamulla päättyy arvonta, vielä ehtii osallistua! :) 

6 kommenttia:

 1. Kiva pikkumusta, kaunis meikki, iloinen naama, ihan kivoja kuvia sinusta :)

  VastaaPoista
 2. wauu niin upeat hiukset <3! Sopii sulle ! :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana blogi sulla! :-) Tykästyin kyllä tosi paljon! <3 Jään lukijaksi ehdottomasti!

  ♥:llä HENNA M.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe