Latest Instagrams
maanantai 21. joulukuuta 2015

Leffa-asu

Me käytiin eilen kattomassa uusin Star Wars, en oo itseasiassa ikinä nähnyt yhtäkään Star Warsia ennen tätä. Se oli kuitenkin mun mielestä tosi hyvä ja hyvin pysyi kärryillä ilman mitään tietoa hahmoista :D Mää olin eilen päivän töissä, joten ei pystytty ottamaan asukuvia enää illalla, mulla oli kuitenkin niin kiva asu että oli pakko nappasta sisällä pari kuvaa! 

IMG_9002.jpg

IMG_8999.jpg


Takki on yksi mun ostoksista Prahasta, se on New Yorkerista, ihan ku se mun lemppari harmaa takkikin :D New Yorkerissa on kyllä kivoja ja edullisia takkeja, tää maksoi muistaakseni 30 euroa. Taidettiin muutenkin käydä New Yorkerissa pari kertaa kun kaikki löysi sieltä kivoja ostoksia. Harmi kun sitä ei oo Oulussa :( 

Mulla ois vielä kaks päivää töitä ennen joulua, mutta onneksi työpäivät menee nopeesti kun on niin kova kiire. Oon jo niin väsynyt, mutta onneksi kohta saa levähtää ja syyä. :D Mun pitäs jaksaa raahautua kauppaan joku päivä töitten jälkeen, mutta siellä on niin pirusti porukkaa. Nyt mää alan siivoamaan, palaillaan taas! :) Mitä tykkäätte uudesta takista? 

2 kommenttia:

  1. Tosi klassinen takki, minä tykkään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, tuosta on tullut yks mun lemppari talvitakeista! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe