Latest Instagrams
keskiviikko 9. joulukuuta 2015

#9 Lahjavinkkejä miehille

Miehille on aina hirveän vaikea keksiä lahjoja.. Mää en halua ostaa mitään boksereita, vaan jotain oikeesti tarpeellisia ja hyviä lahjoja. Toki bokserit voi olla lisänä sellanen pieni lahja, mutta en halua ostaa sitä ainoaksi lahjaksi. 
PIENIÄ LAHJOJA. Pienet hauskat lahjat on kivoja antaa kaverille, T on esimerkiksi saanut selfiekirjan synttärilahjaksi. Kavereilla on vähän hankala keksiä sellasia hyviä, mutta edullisia lahjoja, joten meidän kaveripiirissä on toiminu hyvin tälläset hauskat, vähän vitsillä ostetut lahjat. Ostin mun veljelle reissusta tuliaiseksi koruja ja se tykkäs niistä kovasti, joten joku tollanen pieni juttu voi olla myös tarpeellinen ja kiva. Sitten jos miehet sais päättää niin niiden paketeista löytyis uusimpia pelejä tai muuta elektroniikkaa ;) Myös tuoksut ja kosmetiikka on hyviä lahjoja, sillä omien kokemuksien mukaan miehet ei itse osta kosmetiikkaa. T:lläkin kaikki kosmetiikka on mun hankkimaa. Myös laadukkaat neuleet, lompakot tai partakoneet on hyviä lahjoja. Näköjään mää keksin lahjoja miehille, mutta omille miespuolisille sukulaisille lahjoja on vaikea ostaa, koska niillä on jo kaikkea. Viime vuonna ostin veljelle Primarkista Toy Storysta tutun Woodyn puvun, sellasen oloasun. :D No okei, ostin myös muuta, mutta toi oli pakko ostaa.

2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja lahjavinkkejä! Itse oon niin pölkkypää että mulla ei olis tarpeeksi ideoita toteuttaa tällaisia postauksia, kun just ja just keksin ne pari lahjaa lähipiirin miehuille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on aina paljon ideoita, mutta mitkään niistä ei omasta mielestäni oo tarpeeksi hyviä antaa sukulaisille :D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe