Latest Instagrams
maanantai 7. joulukuuta 2015

#7 Lahjavinkkejä naisille

Jouluun ei oo enää hirveen kauan, joten nyt kannattaa viimeistään alkaa miettimään joululahjoja. Mää oon yleensä aika hyvä lahjojen ostaja ja suunnittelen lahjoja hyvissä ajoin. Nytkin keksin pari lahjaa jo marraskuussa, mutta esimerkiksi joululahja isille on aina vaikea keksiä. Mun oli pakko jakaa tää postaus kahteen, sillä keksiin niin paljon lahjaideoita.. Tässä siis naisten lahjat! 


PIENIÄ LAHJOJA. Monessa blogissa näkee lahjavinkkejä, joissa on vaan PS4 ja muuta kallista. Tässä siis yksi kollaasi, johon keräsin vähän pienempiä juttuja. Monet näistä jutuista on Asokselta, kannattaa tsekata niiden lahjapakkausvalikoima, siellä oli vaikka mitä kivoja pieniä juttuja. Meillä ei oo tapana kavereiden kanssa ostaa toisille lahjoja, mutta jos haluaa kaveria muistaa niin mun mielestä siihen sopii hyvin joku pienempi juttu. Esimerkiksi uudet kivat kuoret puhelimeen, uudet kuulokkeet tai jotain ihania lahjapakkauksia. Mutta ehdottomasti paras juttu tässä kollaasissa on toi Channing Tatum kalenteri!  Ostaisin sen heti itelle, jos T antas mun ripustaa tollasia tänne kämppään.. :D 


KOSMETIIKKAA. Kosmetiikka on mun mielestä aina varma valinta, jos tietää minkälaista kosmetiikkaa lahjansaaja käyttää. Mää esimerkiksi osaan äitille ostaa ihan varmasti mieluista kosmetiikkaa, mutta esimerkiksi T:n äitille en osaisi. Nää kaikki kosmetiikkalahjat on Feeluniquesta, siellä on vaikka mitä kivaa. Real techniques -siveltimet ja Naked paletit on tällä hetkellä tosi suosittuja ja voin kyllä suositella kumpaakin! Tuo Nyxin korostuspaletti on halvempi vaihtoehto sille suositulle Anastasian setille. Tuo oli muistaakseni vähän yli 20e, kun se Anastasian setti on yli 60e. Glamglow on toinen suosittu kosmetiikkamerkki tällä hetkellä ja löysin tollasen setin, missä tulee kolme erilaista kasvonaamiota. 


MUUTA. Kirjoja, elokuvia, yökkäreitä, oloasuja, tossuja tai vaikkapa kivoja koruja. 

Joko on lahjat hankittu vai vieläkö on monta hankkimatta? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe