Latest Instagrams
tiistai 22. joulukuuta 2015

#22 10 asiaa minusta

Mulla jäi yks luukku puuttumaan joulukalenterista, johon en keksinyt mitään jouluista, joten nyt tulee vähän erikoisempi joulukalenteripostaus. Musta on kiva "tutustua" bloggaajiin paremmin, joten tässä ois 10 asiaa minusta, jotka ei välttämättä aiemmin oo esille tullut. 

1. Mulla on pakkomielle tuulettamiseen. Tuuletan kämppää joka päivä, sillä inhoan sellasta tunkkasta fiilistä, mikä on varsinkin yön jälkeen. T aina tärisee paleltuneena kotona kun minä tuuletan :D 

2. Herään aina aamulla ensimmäisenä järjestelemään paikkoja. Illalla sohvapöydälle monesti jää laseja jne, joten kerään ne aina aamuna ensimmäisenä pois, viikkaan viltin ja järjestelen sohvatyynyt. En pysty elämään jos ne on huonosti. 

3. Pelaan "nörttipelejä". Oon koukussa LoL:iin ja WoWiakin on tullut pelattua aikoinaan paljon. Nyt se on vähän jäänyt kun ei oo aikaa.. 


IMG_7618


4. Mulla on tapana haalia liikaa hommia itelle, sillä en osaa kieltäytyä mahdollisuuksista. Otin esimerkiksi toisen työn vastaan, sillä olen kunnianhimoinen ja haluan tehdä paljon erilaisia hommia. Haalin myös itelle yleensä liikaa kursseja, jolloin mulla on ihan liikaa hommia ja oon ihan loppu. Jossain vaiheessa pitäis kuitenkin tajuta milloin omat rajat tulee vastaan. 

5. Juon hävettävän paljon energiajuomia. Varsinkin työpäivinä on pakko ostaa yks. Tää on huono tapa, koska ne on kalliita ja epäterveellisiä. Oon koittanu juua noiden tilalta kahvia, mutta mikään ei voida kylmää sokeritonta Red Bullia. Ahhhh.. :D

6. Nauran oikeesti omille jutuilleni. Moni sanoo tätä, mutta mää ihan oikeesti räkätän pissat housussa välillä ku oon keksiny niin hyvän jutun. Välillä saatan hihitellä monta päivää jollekkin hyvälle jutulle. Monet on yleensä sellasia inside-juttuja perheen tai T:n kanssa :D


IMG_8099


7. Olen aina ajoissa, tämä on täysin isältäni peritty tapa. Inhoan olla myöhässä, koska se on mun mielestä törkeetä. Välillä oon ihan liian ajoissa, mutta oon koittanut tsempata tän kanssa, enkä yleensä oo 30min etuajassa :D Koska oon aina ajoissa, mulla ei riitä hermot odottelemaan myöhästelijöitä.

8. En tykkää käydä baareissa, erityisesti yökerhoissa. En oo oikeen ikinä, edes silloin 18 -vuotiaana, ollut mikään baareissa kävijä. Silloin tällöin se on ihan jees, mutta kerran puolessa vuodessa riittää mulle :D Prahassa puolestaan oli kivoja pubeja, joissa pystyi jopa keskustelemaan muiden kanssa, sellanen on enemmän mun juttu. Vaikka eipä niihinkään aika riitä. :D 

9. Energiajuomien lisäksi juon paljon myös Pepsi Maxia, sitä löytyy aina kaapista. Tosi terveelliset juomat mulla..

10. En voi sietää mitään mereneläviä, lohi ja tonnikala poikkeuksena. Kaikki "erikoisemmat" merenelävät aiheuttaa lähinnä kuvotusta. 

IMG_2800

Kuvituksena pari selfietä meikäläisestä! Alin selfie on pari vuotta vanha, sen takia niin vaalea (keltainen) tukka. Löytykö jotain samaistuttavia asioita mun 10 kohdasta? :)

1 kommentti:

  1. Löytyi aika montakin samaa juttua! :) Varsinkin noi 6 & 10 kohdat x)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe