Latest Instagrams
tiistai 15. joulukuuta 2015

2 x new sneakers

Prahassa oli todella hyvä valikoima kenkiä ja jouduin oikein hillitsemään itseäni että en ostanut laukkuja täyteen kenkiä. Kauniita kenkiä myytiin mm. paikallisisissa pikkuputiikeissa, eikä hinta kirpaissut paljoakaan. Kahdet kengät Prahasta kuitenkin lähti mukaan, kumpikin kylläkin ketjuliikkeistä. 

PC130297.jpg


PC130299.jpg

PC130300.jpg

Mustat tennarit löysin Deichmannilta, jossa kävin jo Berliinissä. Siellä on tosi paljon edullisia kenkiä! Nämä kengät oli vielä tarjouksessa, joten maksoin näistä vain 10 euroa. Laatu ei oikeesti oo hullumpi. Mulla tulee käytettyä tennareita välillä tosi paljon niin koulussa, asioilla kuin Lunan kanssa lenkkeilemässä. Nää siis tulee tarpeeseen. 

Punaiset tennarit on puolestaan vähän villikortti. Oon nähnyt kivoja mustia asuja, joissa on punaiset kengät tehosteena, sopiihan nää tietty vaikka sinisten farkkujenkin kanssa. Saa nähdä miten nämä onnistun yhdistämään, ei oo nimittäin ihan sitä ominta juttua, mutta vaihtelu virkistää ;) 

2 kommenttia:

  1. Noi punaset on sika makeet :) Deichmann on mun vakiopaikka jos haluun shoppailla kenkii, hinta-laatusuhde kohdillaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä on kyllä tosi edullista! Se olikin melkein eka paikka missä Prahassa kävin ;D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe