Latest Instagrams
perjantai 18. joulukuuta 2015

#18 Joulukynnet

Mää väsäsin itselleni joulukynnet jo joku aika sitten, sillä tälläset geelilakkaukset kestää tosi hyvin. Tilasin pari uutta lakkaa ja yks niistä oli tällänen ihana glitterhopea. Monet glitterlakat on sellasia, jossa sitä glitteriä on ihan vähän ja sais laittaa 100 kerrosta ennenkuin lopputulos on oikeesti kimaltava. Tää lakka oli kuitenkin ihan huippua, todella paksua ja glitterkerros jäi jo yhen kerroksen jälkeen. 

Mun oli tarkoitus lisätä tähän lakkaukseen vielä pariin kynteen sellaiset jouluiset kynsitarrat, mutta ne ei ehtinyt tulla postilakon ja ties minkä muiden joulukiireiden takia :( 

PC010132.jpg


Kynsien tekoon käytin taas tätä mun Rion geelilakkasettiä.


PC010133.jpg

Tälläsen ihanan geelilakan mää tilasin! Blueskyta myydään ainakin eBayssa ja lakka maksoi muistaakseni 5 euroa. Lähetys tuli Englannista, sillä en uskalla käyttää enää niitä Kiinasta tilattuja lakkoja, aiemman allergisenreaktion takia. En tiedä johtuiko allerginenreaktio niistä, mutta mistään muusta lakasta ei oo tullut mitään ongelmia. 

PC010135.jpg


Ja tämmöset glitteriset kynnet sillä tuli. Mää tykkään joulun väreistä eniten hopeasta, joten kynnet passaa hyvin myös sisustukseen ;)

EDIT: Ehtiin myös tässä just ennen tän postauksen julkasemista tehdä toiset kynnet, sillä toinen tilaamani geelilakka tuli. 

PC170019.jpg

PC170024.jpg


Päätin testata myös jotain tällästä Elite -lakkaa ja tää lakka on myös tosi paksua ja sellasta oikeeta hilelakkaa. Toi ylläoleva kuva on vähän karsee, tää lakkaus on oikeesti paljo nätimpi :D Tossa on kuitenkin vaan kaks kerrosta, eli kunnon glitterlakkaukseen ei tarvi montaa kerrosta. Toi harmaa myös pysyi hyvin kaks viikkoa, saa nähä miten tää pysyy! :)

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe