Latest Instagrams
torstai 17. joulukuuta 2015

#17 Joulukuulumiset

Hah, joulukuulumiset :D Mulla oli tarkoitus tehä höpöttelyvideo tähän, mutta kuvausolosuhteet on mitä on, eikä valoa meinaa riittää. Joten nyt siis pelkkä höpöttelypostaus! Voi taas vaan miettiä, montako kertaa tän postauksen aikana tulee kirjoitettua sana joulu. 

 • Käytiin T:n kanssa eilen jouluostoksilla ja saatiin ostettua viimeiset lahjat. Joitain juttuja oli jo loppunut, mutta onneksi saatiin kaikki ostettua. Rahaa paloi ja T:tä ärsytti jouluostoksilla, mutta mulla oli kivaa ;D 
 • Oon omasta mielestäni onnistunu taas ostamaan kaikille kivat ja tarpeelliset lahjat. Mähän alan miettimään lahjoja jo varmaan lokakuussa ja aluksi meinas iskeä paniikki. mutta loppujen lopuksi kaikille löytyi lahjat. Haluaisin jo niin paljastaa mitä oon ostanut, mutta moni lukee blogiani.. 
 • Meille tulee joulupukki jouluksi, vaikka alunperin sen ei pitänyt tulla enää tänä vuonna. Mun sukulaislapset on kaikki jo niin vanhoja, että joulupukkiin ei oikein enää uskota. Pienimmälle joulupukin tulo on kuitenkin niin tärkeetä, että tulee se myös tänä vuonna meille lahjat jakamaan. Oh, who am I kidding, meitsihän tietenkin sen joulupukin halus ;) 
PC150005.jpg
 • Oon alottanut kotona jo joulusiivousta, oon imuroinut kaikki maholliset paikat, luutunnu keittiön kaapitkin jne. Nyt pitäis vielä pestä sohva, koska meidän kangassohva ja koira ei oo aina kovin hyvä yhdistelmä. Oon myös ostanut saunaan tuoksuja, uuden laudeliinan jne. Vihdoin mäkin oon ottanut tän joulusiivousstressin! :D Mutta onhan se kiva olla puhtaassa kodissa jouluna.
 • Välillä mää mietin tän kaiken hössötyksen keskellä, että joulu on oikeesti vaan kolme päivää. Mää menen heti sunnuntaina joulun jälkeen töihin, joten vapaapäiviä ei edes kerry hirveesti. No toisaalta kaiken sen syömisen ja laiskottelun jälkeen tekeekin ihan hyvää lähteä töihin ja palata arkeen. 
 • Mulla tekis hirveesti mieli ostaa joulukukkia. Löysin tollasen kuvassa näkyvän tekokukan parilla eurolla Prismasta ja se on niin nätti! Mutta haluan ehdottomasti myös jonkun oikean kukan, koska ne tuoksuu joululta.
PC150006.jpg
 • Mulla on vielä neljä joulukalenteripostausta tekemättä ja alan vähän stressaamaan niistä. Näissä kalenteripostauksissa on ollut aika iso homma, koska hirveesti en voinut näitä etukäteen tehdä. Onneksi tälläistä ei voi ens jouluksi tehdä, ainakaan samalla tavalla ;) 
Viikon päästä on työt tehtynä ja joulun vietto alkanut! Kauheeta kun joulu loppujen lopuksi tulee aina niin nopeesti. Nyt kuitenkin nauttimaan vielä vapaapäivästä. Miten teidän jouluvalmistelut sujuu? Joko on kaikki lahjat ostettu? :)

2 kommenttia:

 1. Meillä on myös kangas sohva ja pikkuinen poika mikä saa sen likastettua hetkessä. Ajattelin tänä vuonna lainata yhdeltä miespuolilta ystävältäni auton sisäpesuun tarkoitettua vehjettä (minkä nimeä en nyt muista ) Pääsen siis vähän helpommalla. Joululahjoja on ostettu muutama ja loput ostetaan matti myöhäsenä 22 päivä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi oiskin hyvä idea kangassohvaan! Mää taas haluan olla aina niin hyvissä ajoin lahjojen kanssa, muuten tulee paniikki :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe