Latest Instagrams
maanantai 14. joulukuuta 2015

#14 Joulufiilis

Ah mikä ihana joulufiilis! Varsinkin noi Prahan joulumarkkinat ja jouluostokset nostatti joulufiilistä.. Vielä kun vois viettää päivät leipoen torttuja ja tehden muita joulujuttuja, mutta valitettavasti täytyy käydä töissä :D Kiireiset työpäivät karkottaa joulufiilistä jonkun verran, mutta jospa laittaisin vaikka tonttulakin töihin.

PB170116.jpg


Joulufiilistä nostattamaan oon ostanut jouluisia kynttilöitä ja poltellut niitä. Varsinkin jouluiselta tuoksuvat tuoksukynttilät on ihania!


PB250046.jpg

Joulukalenteri on tottakai oleellinen osa joulua! Oon mää oikeesti aukassut luukkuja, otin vain tän kuvan ennen kuin kalenterista tulee rumannäköinen :D Muistan kuinka lapsena jännitti aukoa viimeisiä luukkuja ja jännitti mikä kuva / herkku viimeisestä luukusta tulee. Monesti oon ollut myös liian innokas joulukalenterien suhteen ja syönyt piilossa koko kalenterin ennen aikojaan. Siis pienenä, en nyt ;D


PB250044.jpg

Torttuja saa tehdä ainakin pari kertaa ennen joulua, koska niitä tulee syötyä niin harvoin. Tehtiin kahesti pieni satsi jo ennen meidän pikkujouluja kavereille, sekä tietenkin sitten pikkujouluihin. Eli oon tehnyt joulutortut kolmesti ennen joulua :D


PC010129.jpg

Riisipuuroa söin ensimmäisen kerran tänä jouluna 1.12, koska silloin sai virallisesti aloittaa jouluhömpötykset. Meidän jouluperinteisiin kuuluu ehdottomasti riisipuuro jouluaattona! :)


PB260062.jpg

Oon juonut jouluteetä, niin ihanan jouluisenmakuista, jos näin voi sanoa :D Ostin myös jouluomppuja  ne toimii hyvin välipalana ja myös koristeena ennenkuin ne ehtii syödä. PC130296.jpg

En oo vielä tehnyt pipareita itse, mutta ostin kaupasta pipareita pikkujouluihin. Kyllä noihinkin tulee himo, vaikka ei olekaan mitään verrattuna itsetehtyihin!

PC130302.jpg

Oon katsonut jo pari niistä jouluohjelmasta, joista vinkkasin pari joulukalenteripostausta takaperin. Netflixistä löytyi myös pari uutta tuttavuutta. 

Näillä on joulufiilis taattu <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe