Latest Instagrams
torstai 10. joulukuuta 2015

#10 Jouluohjelmat

Mää oon alkanut joulukuun alusta asti katsomaan aina välillä jouluisia ohjelmia tai elokuvia. Mun mielestä jouluiset elokuvat on parhaita nostattamaan joulufiilistä, joten listasin teille pari katsottavaa joulukuuhun.Mun ehdoton lemppari on Mutta mitä tapahtui joulupukki -elokuvat (Jenni 22v.) Näitähän on yhteensä kolme ja tulee yleensä joka joulu telkkarista. Kolmonen ei oo niinkään hyvä enää, mutta katon kaikki aina peräkkäisinä päivinä. :D

-Lumiukko, pakko nähdä joka joulu. 

-Joulupukin kuuma linja, tänhän voi itseasiassa kattoo vasta jouluaattona, mutta kuuluu mun ehdottomiin perinteisiin! Syön aina riisipuuroa samalla kun katson joulupukin kuumaa linjaa. Näin oon tehny lapsesta asti. Ollaan myös ennen soitettu mun papan kanssa tuonne kahdesta puhelimesta joka ikinen joulu, enkä ikinä ole päässyt läpi ohjelmaan. Oon niin katkera tästä, että tekis mieli vielä aikuisenakin jatkaa soittamista. :D

-Joulupukki ja noitarumpu on kans pakko nähdä joka joulu, mulla ja veljellä oli tää ennen videona ja osaan kaikki vuorosanat ulkoa. :D Onneksi tää tulee kans yleensä joka joulu telkkarista. 

-Joulutarina, tän mainitsin jo kirjavinkkinä aiemmin, mutta tää on myös elokuvana hyvä. Kertoo siitä, miten joulupukki on syntynyt.

-The holiday on sellanen hyvänmielen elokuva, joka on ehkä enemmän hömppää kuin jouluista, mutta tarina sijoittuu jouluun. 

(Kuvat Googlesta) 

Bonuksena yks minkä löysin kun googletin kuvaa joulupukista ja noitarummusta. Tonttu Toljanteri! :D Kuinka moni on lapsena kattonut tätä? Mun oli pakko kattoa yks pätkä Youtubesta kun tuli niin lapsuus mieleen. 

Mikä teidän lempparein joululeffa/ohjelma on?

2 kommenttia:

  1. Holiday on mun lemppari! Se on niin ihana :') Ja joulutarina on kyllä semmonen joka saa mut itkemään joka kerta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää tykkään siitä kans! Luen just tota joulutarinaa kirjana, se on nii ihana <3

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe