Latest Instagrams
maanantai 2. marraskuuta 2015

Urban Decay Naked 2

Urban decay.jpg

Mää oon innostunut pitkästä aikaa meikeistä ja uusinut jonkun verran meikkivarastoani. Vielä olis pari juttua hankittavana, mm. uusi peitevoide. Ajattelin käydä Pukumiehessä testaamassa Joe Blascon valikoimaa ja viimeistään Tampereen Sokokselta luulisin löytäväni puuttuvat meikit! :) Yks parhaista hankinnoistani meikkien saralla on kyllä ollut Urban Decayn Naked 2 paletti. Mää en oo oikein ikinä panostanut meikkeihin, sillä ripsien pidennysten takia meikkaan tosi vähän. Kuitenkin silloin kun haluaa meikata enemmän, on oikeesti kiva, että on hyvät meikit. Tän mun uuden luomiväripaletin ja aiempien luomivärien kohdalla huomaa kyllä niin suuren eron. Oon aiemmin käyttänyt esim. H&M:n luomivärejä ja vähän milloin mitäkin.

naked2.jpg


Luomivärien pysyvyydessä on niin suuri ero, että en voi edes kuvailla sitä :D Toki luomivärin pohjustus on myös tärkeää. Tän paletin mukana tuli testikappaleet jokaisesti Urban Decayn pohjustusvoiteesta ja niiden kanssa nää luomivärit pysyy oikeesti koko päivän. Ei liiku ja pakkaannu luomille. Lisäksi värit näissä Naked paleteissa on aivan ihanat. Mää voisin kokeilla kuvata joku päivä mun meikin näillä, jolloin näkyis myös värit käytössä. Multa ei kylläkään irtoa mitään ihmeellisiä meikkitutoriaaleja, niitä voi etsiä Youtubesta :D

Mää tilasin tän paletin Sokokselta, sillä Oulusta en ole näitä löytänyt. Innostuin niin mun uusista luomiväreistä, että tekis mieli laittaa koko meikkivarasto uusiksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe