Latest Instagrams
lauantai 21. marraskuuta 2015

Top 5 favourite blogs

Kiitos ihan hirveesti kaikille, jotka linkkas bloginsa mulle! :) Täytyy joskus useamminkin tehdä tälläinen. Oon nyt lueskellut blogejanne ja valitsin niistä 5 mun mielestä parhainta. Oisin voinut ottaa tähän vielä pari blogia, mutta en ehkä ihan kymmentä, joten päädyin sitten viiteen. :D Blogit ei oo missään järjestyksessä, koska en osaisi päättää sellaista. Musta on aina kiva löytää uusia oululaisia blogeja, koska luen niitä ihan liian vähän. Tällä hetkellä tiedän Annin lisäksi ehkä kolme oululaista bloggaajaa. Mulle blogeissa on tärkeetä myös ulkoasu ja Annilla se on ihanan simppeli. 


 (Kuinka freshiltä blogi näyttää jo näiden kuvien perusteella?! )

Janinan blogissa kiinnitin heti huomion jumppapostaukseen, sillä se oli vähän erikoisempi postaus kuin monissa muissa linkatuissa blogeissa. Tykkään siitä, että blogeista saa oikeesti inspiraatiota, oli se sitten meikkivinkki tai kotitreeni. Mää en ite henkilökohtaisesti jaksa katsella pelkästään maisemakuvia tai muita valokuvausblogien kuvia. Täältä löytyy kivoja asukuvia ja mielenkiintoisia postauksia! <3 Ihan överihienoja asukuvia! Tulee ihan mieleen joku high fashion -blogi. Tästä saa inspiraatiota omiinki asukuviin, vaikka mulla on kyllä vielä matkaa tälläsiin kuviin :D Mää bongailen myös blogeista reissupostauksia tähän mun loputtomaan reissukuumeeseen, tästä blogista sainkin pakkomielteen lähteä Barcelonaan! Vitsi kuinka ihana blogi, ihanan tyttömäistä <3 Ihastuin erityisesti asupostauksiin, sillä asut on just mun mieleen ja sellaisia mihin voi hyvin samaistua ja saada inspiraatiota. Huomaa myös, että blogiin on panostettu, sillä kaikki on ulkoasua myöten ihan tip-top! :) Just ku ylempänä sanoin, että tykkään kun blogeissa on jotain konkreettisia postauksia mistä saa inspiraatiota ja vinkkejä. Täältä löysin heti ekana tosi hyvän meikkipostauksen, joka vielä kuvattu todella hyvin! :) Tykkäsin myös asukuvista tosi paljon, tyyli on just mun mieleen! <3 

Huh, ei voi kun ihmetellä paljonko blogeja nykyisin on ja vielä niin hyviä! Pitäis selvästi alkaa ettimään aktiivisemmin uusia blogeja, sillä musta tuntuu, että parhaimmat blogit on ne jotka ei keiku siellä top listoilla. Ne on paljon persoonallisempia, kuin ne joilla lukijoita on miljoonia. 

2 kommenttia:

  1. Ooi, tosi kiva löytää oma blogi tälläsestä :) Kiva, että tykkäät <3

    VastaaPoista
  2. Kiva löytää oma blogi tälläsestä :-) <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe