Latest Instagrams
maanantai 23. marraskuuta 2015

Pikkujoulumuotia

Pikkujoulukausi on käynnistynyt ja moni kohtaa sen saman ongelman. Mitä laittaa päälle?  Pikkujoulut on kuitenkin yleisesti sellainen tapahtuma, johon voi pukeutua vähän paremmin. Esprit pyysi mua tutustamaan heidän valikoimaansa ja mää päätin samalla toteuttaa pikkujoulu / juhlakauden inspiraatiopostauksen. Meillä ei työpaikalla järjestetä mitenkään erityisen juhlavia pikkujouluja, joten mulla on nyt vähän ongelmana miten pukeutua. 

Näyttävä toppi

Esprit toppi 

Tää on mun mielestä parhain vaihtoehto mitä tulee juhlapukeutumiseen nopeasti. Päälle hyvin istuvat farkut, näyttävämpi toppi ja kivat asusteet niin juhlalook on valmis. Tämä Espritin kultainen kimalletoppi sopis tosi hyvin mustien farkkujen tai nahkahousujen kanssa. Tämä toppi oiskin itseasiassa parempi vaihtoehto kuin mun aiemmin ostama, sillä se on vähän sellasta crop-top tyyppiä, enkä tiedä sopiiko sellainen mulle.. Toppi + farkut combossa on usein myös mukava olla, varsinkin jos vertaa johonkin makkarankuorimekkoon. Oon saanut myös pienen pakkomielteen tummanpunaisesta huulipunasta, mun on pakko löytää sellainen pikkujouluihin! Yks sellainen oli itseasiassa Lumenen uusissa huulipunissa, mutta se on ollut parista paikasta loppu :/ Vinkkejä kivasta tummanpunaisesta huulipunasta otetaan vastaan! 


Jumpsuit


Esprit jumpsuit
Nykyisin näkee yhä enemmän juhlapukeutumisessa myös haalareita. Mikäs oiskaan helpompi asu, ei nouse toppi korviin eikä tarvi nykiä hametta alemmas ;) Espritin valikoimissa oli myös todella kiva jumpsuit. Tää näyttää niin mukavalta juhla-asulta, vai mitä ootte mieltä? Jostain syystä valikoin tähän jumpsuittiin myös matalat kengät, mitä en itse yleensä juhlapukeutumisessa käytä. Jumpsuit on kuitenkin itsessään niin rento, että tollaset rennommat kengätkin sopii siihen täydellisesti! Tälläsellä asulla voi huoletta tanssia ja bilettää aamuun asti. 


Pikkujoulumekko

Esprit mekko
Perinteisin vaihtoehto on tietenkin pikkujoulumekko. Mekot on helppoja juhlapukeutumiseen, sillä ne on yleensä melko näyttäviä eikä tule alipukeuduttua. Topilla ja farkuilla voi helposti tulla alipukeutunut olo. Espritin valikoimissa oli paljon kivoja mekkoja, mutta valitsin tähän kollaasiin punaisen pitsimekon, sillä se sopii väriltään täydellisesti pikkujouluihin. Pikkujouluissa ja joulun juhlakaudessahan pukeudutaan punaiseen? ;) Mielestäni näyttävään punaiseen mekkoon sopii hillityt asusteet, esimerkiksi nudea. Plus, tällänen punainen mekko on niin tyttömäinen! <3

Mitä te suositte pikkujoulupukeutumisessa? Mää taidan tosiaan päätyä ykkösvaihtoehtoon ellen keksi jotain muuta vaatetta ennen pikkujouluja. :)

4 kommenttia:

 1. Itse en välitä bling blingistä niin juhlapukeutumiseeni kuuluu housupuku valkoisena tai mustana. Myös leveälahkeiset jumpsuit on hyvä vaihtoehto. On kyllä sitten toisaalta kiva katsella kun muut pukeutuvat enemmän pikkujoulumaisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jumpsuit ois kyllä hyvä vaihtoehto! :)

   Poista
 2. Kaks ekaa asua on mun mieleen ja voisin kuvitella pukevani itse pikkujouluihin! :) xx

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe