Latest Instagrams
maanantai 2. marraskuuta 2015

Marraskuu

Moi! Viikonloppu sujahti huomaamatta ohi, oli niin paljon kaikenlaista hommaa. :) Nyt oon kirjastolla kirjottamassa yhtä harjoitustyötä, mun on pakko saada tää valmiiksi ennen perjantaita. Perjantaina lähdetään ystävän kanssa Tampereelle, joten haluan saada hommat valmiiksi ennen sitä. Oli kuitenkin pakko tulla kirjoittamaan pikainen postaus täältä, sillä blogiin oli jo kauhea ikävä! :D Illalla tulossa kunnon postaus yhdestä uudesta meikkijutusta. 


Käytiin kavereiden kanssa Pannukakkutalossa joku aika sitten, en ymmärrä miks en oo käynyt siellä aiemmin?! Tuli niiin ähky ja pannarit oli niin hyviä <3 


Mun lukuinnostus senkun jatkuu! Onneksi, sillä tykkään kovasti lukea, mutta yleensä siihen on aikaa niin vähän. Vasemmalla oleva kuva on kirjastosta, mun piti lukea tenttiin, mutta dekkari vei mennessään ;) Tällä hetkellä luen yhtä hömppäkirjaa ja seuraavaksi ajattelin lukea taas yhden Sofi Oksanen kirjoista. 


But first, let me take a selfie. Mua muuten hirvittää aina kun kuukausi vaihtuu. Aina ajattelen, että herran jestas nyt on jo syys-loka-marraskuu. Mutta ihan oikeesti, nyt on marraskuu?! :D Ens kuussa on joulu!! Saatoin ehkä laittaa jo yhdet jouluvalot. Marraskuusta on tulossa kiva kuukausi, ensin tuo Tampereen reissu tyttöjen kanssa ja pari viikkoa siitä niin mun pikkuveli täyttää 18v. Me ollaan suunnittelemassa astetta isompia pippaloita, joten en malta odottaa! Lisäksi marraskuu tarkoittaa sitä, että voi alkaa sunnittelemaan joululahjoja ja että reissuun on enää vähän yli kuukausi! Marraskuussa voi jo hyvillä mielin mennä kahvilaan juomaan glögiä ;)

Nyt on kuitenkin pakko alkaa kirjoittamaan tuota harjoitustyötä, se ei valitettavasti valmistu itsekseen :( 

2 kommenttia:

  1. Sinähän olet ihan söpön näköinen noissa kahdessa alimmassa kuvassa. ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe