Latest Instagrams
torstai 5. marraskuuta 2015

Last few days

Mää oon pari päivä tehnyt hulluna kouluhommia, mutta meillä oli eilen T:n kanssa vuosipäivä, joten sai ajatukset pois kouluhommista <3 Yhteisiä vuosia on takana jo hirmusesti, joten mun mielestä on kiva juhlistaa vuosipäivää. Me ei oikein osattu päättää juhlistetaanko vuosipäivää vai kihlajaispäivää, joten ehkä täytyy juhlistaa kumpaakin ;) Ja tulevaisuudessa hääpäivää, kylläpä T joutuu lahjoja osteleen.. No hehe, vitsi vitsi.. :D

sydän


<3 Me ollaan tavattu T:n kanssa yläasteella. Tuntuu, että siitä on toisaalta ihan vähän aikaa, mutta on näihin vuosiin mahtunut kyllä vaikka mitä. Niistä yläasteikäisistä teineistä ollaan kasvettu nuoriksi aikuisiksi, meillä on oma koira ja yhteinen koti. Mää en jotenkin ymmärrä sitä vieläkään, että parin vuoden päästä mennään naimisiin. En ois ikinä silloin yläasteella uskonut, että me joskus näin pitkälle päästään. 


Pannu oulu


Ja jottei homma mene liian siirappiseksi, mennään ruokakuviin. Teki hirrrveesti mieli pitsaa, joten päätettiin eilen mennä Pannuun. Pannun pannupitsat on vaan niin hyviä, nam! 


Bisketti oulu


Ja sitten jälkkärille Biskettiin. Ja mun ilokseni Biskettiin oli tullut glögiä, ihanaaa! Tänään täytyy mennä uusintakierrokselle kaverin kanssa ;) Samalla voi kriiseillä pakkaamisesta, sillä huomenna lähdetään heti aamusta junaan. Mää yritän houkutella kaverini kuvaamaan asukuvia viikonloppuna, joten toivottavasti saan tänne kuvia Tampereen maisemista. 

Stockmann

Mulla alkoi tänään tosiaan viikonloppu, jee! Oon tehnyt hulluna tuota harjotustyötä Stockmannista, vielä täytyy parit powerpointit tehdä ja sitten se on valmis. En oo pitkään aikaan panostanut mihinkään kouluhommaan noin paljon. Oon lukenut Stockmannista jopa kirjan, koska halusin panostaa työhön. Oon laskenut niin paljon kaikkia tunnuslukuja, että aivot on ihan jumissa. Tyttöjen viikonloppu tulee siis enemmän kuin tarpeeseen. 

Nyt mää suuntaan keskustaan tapaamaan kaveria, joten palaillaan viimeistään sunnuntaina kun palaan takaisin kotiin. Ajastan viikonlopulle postauksen geelilakkauksesta kotona, sillä nyt olen tehnyt parit lakkaukset uudella setillä. Niin kätevää ja kynnet näyttää heti paremmalta. Mahtavaa, huippua ja mukavaa viikonloppua kaikille! <3

3 kommenttia:

 1. Mistä se vuosipäivä oikein lasketaan? Ensi silmäyksestäkö siellä yläasteella?
  Hienoa, että Teponkin kuva on saatu tänne. Nyt pitäisi vielä riisua häneltä nuo aurinkolasit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me lasketaan se siitä kun virallisesti alettiin seurustelemaan, vaikka eihän se silloin yläasteella "kunnon seurustelua" ollut. :)

   Poista
  2. Äläs nyt, kyllä yläasteellakin voidaan olla jo tosi kiihkeitä. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe