Latest Instagrams
tiistai 10. marraskuuta 2015

Joulukalenteri blogiin

Mää törmäsin netin ihmeellisessä maailmassa ihanaan ideaan jouluksi. Nimittäin joulukalenteri blogiin! En tiedä miksi en ollut tälläistä aiemmin ajatellut, sillä olen niin jouluihminen kuin olla ja voi. Joulukalentereita on toteutettu blogeissa monella tapaa: pelkkiä arvontoja 24 päivää, random postauksia 24 päivää, joulupostauksia 24 päivää yms. Eka on pois suljettu vaihtoehto, sillä resurssit ei riitä järjestämään 24 arvontaa. En myöskään haluaisi pelkkiä normipostauksia, sillä eihän se silloin olisi joulukalenteri. Joulukalenteri joulupostauksilla olisi siis kaikista paras vaihtoehto mielestäni, mutta riittääkö joulussa postauksia 24 päiväksi? Olenkin siis miettinyt, että joulukalenterini koostuisi kaikista näistä kolmesta. Voisin järjestää pari arvontaa, kirjoitella joulupostauksia ja heittää sekaan myös muutaman toivepostauksen.

PB090001.jpg

Laitoin jo vähän jouluvaloja, eli siis talvivaloja, koska niitä voi mun mielestä käyttää heti kun on pimeetä ;) Muita joulujuttuja ei kuitenkaan voi ihan vielä laittaa...

Miltäs kuulostaa? Kaipaisin myös apua joulukalenterin tekoon, eli olisko teillä jotain toiveita joulukalenterin postauksiin? :) 

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta! Laita ihmeessä toteutukseen :) Mun pitäis hankkia meille kans jotain jouluvaloja nyt kun illat on jo ihan pimeitä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mää aivan innostuin tästä! :D

   Poista
 2. Joulukalenteri kuulostaa hyvältä! Ite en aatellut tehdä joulukalenteria, sillä en työkiireiden takia siihen ehtisi tarpeeksi panostaa. Jouluaiheisia postauksia on kuitenkin tulossa, ja tässä pari esimerkkiä:
  - Joku jouluaiheinen sisustuspostaus
  - toivelista ja lahjavinkkejä
  - sun jouluperinteistä jotain
  - joku joululeivonnaisresepti tai piparkakkutalon tekeminen. tai miks ei molemmatkin :D
  http://anskisss.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo just jotain tollasta oonkin aatellut! :) Mua kans vähän jännittää miten ehin kalenterin tekemään, mutta onneksi postauksia voi ajastaa, niin voi tehdä myös etukäteen.

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe