Latest Instagrams
tiistai 17. marraskuuta 2015

Greyness

Nyt vihdoin pääsen esittelemään uuden takkini! Ostin sen Tampereen reissulta New Yorkerista ja ihastuin heti. Mulla on lievä pakkomielle takkeihin ja nyt kun löysin vielä harmaan yksilön, niin ai että oli tämä tyttö iloinen! Mulla on parikin asua kuvattavana, sellasia tosi kivoja mitä oon käyttänyt, mutta ei olla ehitty ottamaan kuvia. Kuvausaika kun on aika lyhyt näin marraskuussa ja meillä menee monesti T:n kanssa aikataulut ihan ristiin.

PB170109.jpg


Ja joskus on vaan sellasia asukuvauskertoja kun mikään ei onnistu. Kaikki kuvat näytti mun mielestä ihan kakalta, mun ilme oli ihan kakka kaikissa, hiuksista nyt puhumattakaan. No okei, hiuksia en ollut edes laittanut mitenkään.. Onneksi löysin kuvien joukosta pari ihan ookoo kuvaa, jotta pääsen esittelemään tän takin! Siis kattokaa ton takin materiaalia, tästä kuvasta voi oikein tuntea kuinka pehmeä tää on. Nukkantuu varmaan nopeesti, sillä materiaali ei oo varmaan mitään kovin kummoista. Mutta niin pehmeä ja lämmin <3 


PB170101.jpg

Takki - New Yorker / neule- Gina Tricot / housut- Zara / kengät - H&M / laukku - Alexander McQueen /

Takki, joka lisää 20 kiloa painoa. Mutta mulle on ihan sama, oon käyttänyt tätä joka päivä, koska tää on vaan niin mukana. Kuinka kiva kulkea takki polvissa asti! :D Olin muuten oikeesti suunnittelut kuvaavani tän asun pihalla jossain kivassa paikassa, mutta tuolla on satanut monta päivää ja ollut muutenkin niin huono ilma. Voisin muuten palkata itselleni jonkun ammattikuvaajan, joka jaksais kuvailla enemmän kuin 10 kuvaa :D Täytyy olla iloinen, että T edes suostuu kuvaamaan, mutta esimerkiksi naispuolisesti kuvaajasta on paljon apua, kun tietää onko takki huonosti vai ei. Plus mää jotenkin kaipaan sellasta "nosta leukaa, vedä maha sisään" -opastusta, jota mun hyvä kaveri tekee :D Oon vielä niin amatööri näiden poseerauksien kanssa..


PB170097.jpg

Mää oon tänään valmistellut perjantain juhlia, kerroinkin jossain postauksessa, että mun pikkuveli täyttää 18 ja me ollaan suunniteltu sille juhlia. Valmistelin tänään photoboothia juhliin ja innostuin jo kuvailemaan rekvisiitalla :D Mun Instagramista voi käydä tsekkaamassa kuvan, mut löytää siellä nimimerkillä Jenni_ris! Mulla on vähän kriisi mun asun suhteen, oon ostanut yhen kivan pitsimekon, mutta en tiiä sopiiko se oikein tähän vuodenaikaan. Saa nähä mitä keksin! :)

Ja hei rakkaat lukijat! TÄNNE voi käydä vielä heittämässä postausideoita, jotta ehdin toteuttaa ne joulukalenteriin. Tai miksi ei vaikkapa tämänkin postauksen kommenttiboksiin ;) Mitäs tykkäätte uudesta takista? 

2 kommenttia:

  1. Toi takki on yhdellä sanalla kuvaten täydellinen ♥ ! Kelpais ;)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon aivan ihastunut tähän takkiin! :D Miten voikaan ihminen tulla niin iloiseksi takista..

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe