Latest Instagrams
lauantai 7. marraskuuta 2015

Geelilakkaus kotona

Tilasin Prisman nettikaupasta Rion geelilakkasetin. Kaverini osti kyseisen setin ensin ja teki mulle sillä yhteen kynteen testilakkauksen. Sain tosiaan viimeksi allergisenreaktion geelilakasta, joten en uskaltanut ostaa settiä ennen testausta. Nyt ei kuitenkaan mitään ongelmaa ollut, luulen että vika oli huonoissa lakoissa. Olin aiemmin ostanut geelikynsisetin eBaysta, joten niistä lakoista ei voi ikinä olla varma. Näistä lakoista ei kuitenkaan oo tullut mitään ongelmia :)

PB050157.jpg

Paketissa tulee siis LED-lamppu, pari geelilakkaa ja muut tarvittavat tarvikkeet. Tässä on tosiaan LED-lamppu, toinen geelikynsiin ja geelilakkaukseen käytettävä lamppu on UV-lamppu, joten kannattaa olla tarkkoina lakkoja ostaessa. Jotkut lakat/geelit vaati UV-lampun, jotku kovettuu myös LED-lampulla. LED-lamppu on nopeampi, muita eroja en ole kuullut.

Rio geelilakka

Tämmöset tarvikkeet tosiaan on. Mukana tulee myös helpot ohjeet, joilla jokainen varmasti onnistuu. Kynsien teko on oikeesti helppoa, kunhan lakan levityksessä on tarkkana. Kynsien teko aloitetaan aina valmistelemalla kynnet. Viilataan esim. paketin mukana tulevalla bufferilla (en tiedä onko se bufferi suomeksi :D) ja puutikuilla saa kynsinauhat pois edestä. Mukana tulee myös pieni puhdistusaine, jolla kynnet puhdistetaan. Toinen vaihe on pohjustusaineen levitys. Tän setin mukana tuli vain yksi aine, joka on sekä pohjustus-että viimeistelyaine. Joissain paketeissa ne voi olla erikseen. Tuota lamppua käytetään vain nappia painamalla. Siinä on automaattisesti 60 sekunnin kovetusaika.

PB050164.jpg

Pohjustusaineen jälkeen levitetään itse lakkaa. Lakkaa voi kerrostaa useampia kerroksia kuten kynsilakkaakin. Jokainen kerros vaatii oman kovetuskerran uunin alla. Kannattaa olla varovainen, että lakkaa ei mene kynsien yli ja kynsinauhoille. Jos lakkaa menee kynsinauhoille, se lähtee nopeasti halkeilemaan pois. Myös iho voi herkimmillä ärsyyntyä lakasta. Kun geeliä on haluttu määrä, levitään päälle vielä viimeisteilyaine, eli tässä tapauksessa samaa ainetta kuin aluksi. Viimeistelyaine tekee kynteen ihanan kiillon. Sitten vain pyyhitään kynnet ja valmis! Upea ja kestävä lakkaus on siinä. :)


Geelilakkaus
PB050171.jpg

Mun jälki ei todellakaan ole vielä ammattimaista, mutta tekemällä oppii. Mulla ei töissä pysy normaali kynsilakka juuri ollenkaan, hienosti tehty manikyyri on heti ekana työpäivänä lohkeillut. Nää geelilakkaukset pysyy todella hyvin ja kynnet näyttää huolitelluilta. 

4 kommenttia:

 1. Ei vitsi, tollasen pakkauksen haluisin itsellekkin ja lisäks vielä ranskalaiseen manikyyriin tarvittavat lakat ois ihanat :) Tavalliset kynsilakat ei kestä mulla maksimissaan ku pari päivää hyvinä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla on sama ongelma, että normaalit kynsilakat ei oikein pysy.. Tälläsen setinhän voi kirjoittaa vaikka joulupukille ;)

   Poista
 2. Mulla oli koko kesän geelilakkaus ja omat kynnet kasvo niin paljon kovan kuoren alla. Se oli niin kiva, kun pisimpään mulla pysy kuukauden ilman minkäänlaista rapistumista kynnet nätteinä! Ite kävin yhdellä tutulla laitattamassa ja kovemmat noista lakkauksista saa glitterlakalla, jossa ne "hileet" kovettuu ihan tosi kestäväksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä, täytyykin ettiä jostain tollasia hilelakkoja! :) Mulla kans pysyy nää tosi hyvin, ihanaa kun kynnet on aina huolitellut. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe