Latest Instagrams
lauantai 28. marraskuuta 2015

Asukuvia parkkihallissa

Mua on niin harmittanu tää huono sää, varsinkin kun just sai ton uuden objektiivin. Sit mää hoksasin, että meidän parkkihallissa on semihyvä valaistus ja kokeiltiin T:n kanssa napsia kuvia siellä. Eihän nää ulkona otetuille kuville vedä vertoja, mutta mun mielestä parempi kuin ei mitään. 

PB260068.jpg


Tässä muuten oikeesti sellanen asu, johon pukeuduin todella kiireessä ja laitoin ensimmäiset keksimäni vaatteet päälle. Usein sanotaan, että pukeuduin ensimmäisiin käteen osuneisiin vaatteisiin, mutta hyvin harvoin se pitää paikkaansa :D Usein sitä miettii kuitenkin jonkun verran, että sopiiko tää paita tuohon säähän ja näihin housuihin. Ehkä nää on sitten sellasia oikeita asukuvia, jotka kuvastaa mun tyyliä, kun näitä ei oo mietitty yhtään.


PB260071.jpg

Takki- Only / farkut- H&M / huivi- H&M / laukku- Alexander McQueen / kengät- Nelly/


Tää onkin oikeestaan hyvin perusasu, ei mitään erikoista! :) Tänään oon jo aamusta käynyt salilla, mulla on ollu vähän motivaatio hukassa treenamisen suhteen, mutta kylläpä se vaan piristi päivää kun jakso heti aamusta lähtee. Mää lähen kohta töihin koko päiväksi ja huomenna meen takaisin. Maanantaina on se tentti, johon pitäis ehtiä lukemaan.. Sitte mun pitää tehä aika monta työhommaa alkuviikosta, sitten on ripsien huoltoa, kolme työvuoroa ja pikkujoulut. Mutta joo, meneepä aika ainakin nopeesti ennen reissua.

Palaillaan! <3

2 kommenttia:

 1. Oi mikä kaunokainen siellä♥ Ihanat kengät!!

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Noi kengät on kyllä ihan lempparit :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe