Latest Instagrams
tiistai 6. lokakuuta 2015

Vanhoja asukuvia osa 2

Tässäpä tulis osa 2 mun vanhoista asukuvista. Aikasempi osa löytyy täältä. 


En oo ihan varma onko mulla tuota vihreetä toppia enää, mutta muut osat itseasiassa löytyy vielä kaapista. Asu ei mun mielestä oo ihan kamala, mutta ei kyllä mikään huippukaan. Päässä mun lemppari panta, joka mulla on ollu kolme vuotiaasta asti, mutta nyt se on jo rikki :( En tiedä onko mulla ollut kolme vuotiaana iso pää vai mitä...


Kuvan laatu <3 Tän takia täältä blogista ei löydy vanhoja postauksia :D Laukkua mulla ei enää oo, mutta muut löytyy! Asu on itseasiassa ihan jees, toi muovinen laukku vaan on ihan kamala.


Hyi, hyi ja hyi. Tässäkin asussa on huonolaatuinen laukku eBaysta, jota mulla ei enää oo. Huivi taitaa olla jossain vaatehuoneen nurkassa ja farkkupaita on vieläkin aktiivisessa käytössä. En kylläkään asustas sitä enää näin :D


Asu on ihan kiva, voisin pukea ton uudestaankin. Mietinpä vaan että miks oon ottanut kuvia Lunan pissapapereiden päällä :DDDD Voi luoja..


Nyt oikeesti naurattaa. Jätin "parhaimman" asun viimeseksi :D Kattokaa nyt oikeesti. Noi kengät ei sovi asuun yhtään, laukku on ihan kamala eikä toi collegepaitakaan sovi noihin shortseihin. Voi luoja taas. Eniten kuitenkin mietin miks ihmeessä oon valinnu noi kengät?!!?! :D

Enempää kuvia en koneelta löytänyt, onneksi.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe