Latest Instagrams
maanantai 26. lokakuuta 2015

OOTD

Pitkästä aikaa asukuvia! Otettiin asukuvat neljän jälkeen ja silloinkin oli jo vähän hämärää. Kohta kuvausaika pienenee pariin tuntiin.. Pitkästä aikaa pääsen myös kirjoittamaan tällästä höpinää, tätä onkin ollut ikävä :D Jostain syystä asupostaukset tarkoittaa mulla aina höpinää ja kuulumisia.. 
PA260097.jpg


Mitäs mulle sitten kuuluu? Oon jostain syystä ihan super väsynyt, olin koko loppuviikon töissä ja koitin samalla lukea tenttiin. Töiden jälkeen oon kuitenkin ollu niin poikki, että eihän siitä mitään tullu. Päätin siis siirtää tentin seuraavaan kertaan ja tänään oon sitten käynyt salilla ja tehnyt esseetä. :D Mää tykkäsin mun tämänpäiväisestä asusta tosi paljon ja varsinkin noista tylsistä ja neutraaleista väreistä. Taisinkin aiemmin kirjoitella kuinka tykkään nykyisin pukeutua enemmän mustaan ja harmaaseen, ennen pukeuduin selvästi enemmän beigeen ja ruskeaan. Värjäsin syksyllä hiuksia kylmemmän sävyiseksi, silloin tukkakin sopi paremmin kylmän sävyisiin vaatteisiin. Nyt mun lämmin ruskean sävy on puskenut jo viileän värin alta ja pitäs taas mennä kampaajalle. 
PA260095.jpg
Takki- Nelly/ neule- Vila / farkut- Zara / huivi- H&M / kengät- Nelly / laukku- Alexander McQueen

Kuvat on vähän eriväriset kun testailen Lightroomin miljoonia ominaisuuksia. Oon kuitenkin kokenut, että Lightroom sopii paremmin mun tarpeisiin kuin vaikka Photoshop. Photoshopilla pystyy ihmeisiin, mutta se on liian monimutkainen ja raskas perus valotuksen ja kontrastin säätöön. Lightroom on siis siihen mielestäni parempi! :) Mää kävin tänään myös kaverini kanssa keskustassa ja löysin Ginasta ihanan nyörimekon, minkä näin jo mainoksista. Kokoja oli vain XL jälellä, mutta onneksi sattumalta kaverini löysi sovituskopista yhen pienen koon! Me lähdetään ens viikolla tyttöjen viikonlopun viettoon Tampereelle, joten nyt on asukriisi ratkaistu. 
PA260107.jpg

Neule on myös uusi, ostin sen Hulluilta päiviltä. Oon ihastunut tälläsiin pidemmän mallisiin neuletakkeihin, näitä on nykyisin todella paljon myynnissä. Haluaisin vielä sellasen nilkkoihin asti olevan neuletakin :D Ois niin mukava ja lämmin! Mää tilasin muuten äsken itelle geelilakkauksen tekoon tarvittavat aineet. En tiedä kerroinko blogissa, mutta sain varmaan vuosi/kaks vuotta sitten allergisen reaktion geelikynsistä ja sen jälkeen en oo uskaltanut geelikynsiä tai geelilakkausta pitää. Olin kuitenkin aiemmin pitänyt geelikynsiä, laitattanut niitä Thaimaassa eikä aiemmin tullut mitään ongelmia. Nuo kynnet olin tehnyt ite ja ostanut lakat eBaysta. Luulen siis, että kyse oli huonolaatuisista lakoista, sillä kaverini teki eilen yhteen kynteen testinä lakan eikä mitään ongelmaa oo ollut. Uskalsin siis tilata setin myös itelle :) Kohta pääsen siis esittelemään kynsiä myös täällä! Oon niin innoissani!

Nyt kuitenkin Lunan kanssa iltalenkille, sitten saunaan ja glögin lämmitykseen ;) Huippua viikkoa kaikille! 

4 kommenttia:

 1. Ovatko nuo farkut tavallista farkkukangasta? Ne kiiltävät jotenkin tuossa ensimmäisessä kuvassa. Sun sääret näyttävät hyviltä ne farkut jalassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on just sellasta kiiltävää, nahkannäköistä kangasta :)

   Poista
  2. Miksi ja kenelle sinä näytät keskisormea siinä ylimmässä kuvassa?

   Poista
  3. PIdän hiuksista kiinni ;D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe