Latest Instagrams
keskiviikko 28. lokakuuta 2015

More grey

Eilinen asu oli harmaa, niin myös tämänpäiväinen asu! Jostain syystä harmaa viehättää nyt, niin pukeutumisessa kuin sisustuksessa. Vaihdoin makkariin uuden päiväpeiton ja koristetyynyt, löysin sellasen kivan harmaa/valkosen, joten harmaata on vaihtunut jo sisustukseen. 

PA280115.jpg


Testasin tänään tällästä kokonaan harmaata asua. Ja tykkäsin kovasti! Tykkäsin erityisesti siitä, että päälläni olevat farkut on mun tavoitefarkut. Jokaisella naisella on varmasti vaatekaapissaan farkut, jotka ovat liian pienet, liian kiristävät ja epämukavat. Nää on ollu ne housut mulle, kunnes tänään ne ei ollutkaan enää liian pienet!! Voi sitä ilon määrää kun päätin ihan huvikseen vain sovittaa näitä farkkuja. Ja kappas, nehän ei kiristä. Mää en oo siis tarkoituksella laihduttanut tai muuta, toki oon syönyt perus terveellisesti satunnaisesti herkutellen ja treenannut ahkerasti uudella saliohjelmalla. Mutta kuinka paljon saakaan motivaatiota jostain tälläsestä?! 

PA280122.jpg

Housujen väritys saa kyllä vähän mieleen teiniajat, mutta yhdistämällä ne rennompaan neuleeseen, nuo pöksyt toimii ihan hyvin. Tänään oon ollut kirjastolla tekemässä esseetä, joten tollanen rento ja lämmin neule tuli tarpeeseen.

PA280138.jpg

Nyt mää aattelin paneutua tälläseen kirjaan niin jospa minäkin osaisin kuvata RAW-kuvia. Illalla myös tapaamaan ystävää ja pakko vielä fiksailla tuota esseetä. Välillä oon ihan neuroottinen ja muuttelen sanoja yms. turhaa. Käytän myös hirveesti aikaa esim. kansilehden valintaan :D 

Mitäs tykkäätte kokonaan harmaasta asusta? :) 

5 kommenttia:

 1. Tosi kiva neule :)

  VastaaPoista
 2. Miten hääsuunnitelmat etenee? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla hirveesti muilta kiireiltä ehitty suunnitella, lähinnä juhlapaikkaa mietitty mikä täytyy keväällä viimestään varata :) Onneksi on hyvin aikaa nii ei tarvi stressata! :D

   Poista
 3. Sulle kyllä sopii hyvin tuo harmaa :) niin kiva neule ♥!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe