Latest Instagrams
maanantai 12. lokakuuta 2015

Lemppari neule

Toivottavasti teillä on ollut parempi maanantai kuin mulla. Mikään ei oo sujunu tänään kunnolla, ois vaan pitäny jäähä aamulla nukkumaan niinku oisin halunnut.. On tähän päivään kuitenkin kuulunut hyviäkin asioita, mm. mun uusi lemppari neule. Mulla oli myös kovasti suunnitelmia asun kuvaukseen eilen kun käytiin Amarillossa syömässä ja tänään, mutta en oo saanut mitään aikaseksi. Yleensä oon niin positiivinen ja mua ärsyttää jos ihmiset on negatiivisia esim. somessa, koska ei ne asiat valittamalla parane. Nyt oli kuitenkin munkin pakko valittaa! :D
PA120063 kopio

Tää on tosiaan se Hullareilta ostettu neule ja tää on niin ihana! Niin rento ja poolokauluksiset neuleet on syksyisin aina muodissa. Otin tän M -koossa, jotta tää ois vähän löysempi päällä. Oon pitänyt tätä pari päivää putkeen, koska en halua pukea mitään muuta :D Suosittelen jokaisen hankkimaan rento ja mukava pooloneule syksyyn, muuta ei tarvitse!

yukisushi
norma

Huonosti menneen päivän jälkeen hain sushia ja löysin kirjastosta Sofi Oksasen uusimman kirjan. Jotain hyvää siis tässäkin päivässä. Oon muuten varma, että jokaisessa päivässä on jotain hyvää. Jotkut ihmiset vaan haluaa nähdä kaikessa negatiivista, mää monesti illalla mietin kaikkia päivän hyviä asioita. Omalla asenteella on oikeesti suuri vaikutus! Täytys alkaa enemmän ottamaan tälläsiä "tyhjäpäiväisiä" kuvia, koska yleensä niitä kuvia ottaa jostain kivoista asioista. En ois nytkään aatellut, että tähän päivään on kuulunut jotain hyvääkin ilman näitä kuvia. Menipä vähän höpöttelyksi, mutta tälläsinä kakkoina päivinä sitä huomaa, kuinka positiivisuudella pääsee pitkälle :) 


Posiitivista viikkoa!

3 kommenttia:

 1. Lempparineule on yhdyssana. Kyllä kandin pitäisi jo se osata ja tietää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä on varmaan joku kielikeskuksen oikea sääntö, mutta itse kirjoitan aina lempineule yhteen, mutta puhekielisen ilmaisun lemppari erikseen, koska se on mielestäni järkevämmän näköistä :D Blogissa saa onneksi kirjoittaa ihan miten haluaa, virallisissa teksteissä asia on sitten eri

   Poista
 2. Mahtavaa kun oot niin positiivinen ja blogi on myös sen mukainen. :) Turhaa kitinää on yleensä vain ärsyttävää luettavaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe