Latest Instagrams
lauantai 3. lokakuuta 2015

Langkawi

Meidän reissun viimeinen kohde oli Langkawin saari. Siellä oltiin myös pisin aika, eli viikko. Tuntuu muuten että reissusta on ikuisuus, vaikka ollaan tultu kotiin noin 1.5kk sitten. Tykkäsin Langkawista kovasti, siellä oli sellanen lepponen rantakohteen fiilis. Päivät kulu rannalla tai altaalla, illalla syötiin hyvin, käytiin hieronnoissa ja vähän shoppailtiin. Langkawilta löytyi myös mielenkiintosia retkikohteita, mm. Mangroveviidakkoja, joihin tehtiin melontaretki. Retkeltä on niin paljon kuvia, että laitan ne vielä eri postaukseen. Lisäksi oli paljon vesiurheilua, kaapelihissiä jne.

IMG_2324
P8130488P8130482
Aiempaan saareen, Penangiin, verrattuna täältä löytyi paljon parempi ranta, mutta luinkin etukäteen että Langkawilla on Malesian parhaimmat rannat. Me oltiin sellasessa hotellissa ku Aseania Resort ja siitä oli tosi lyhyt matka rannalle. Hotellin oma allasalue oli kyllä myös niin mieletön, että siellä olis viihtynyt vaikka koko viikon. Muuten hotelli oli aika huono, mutta ei siitä sen enempää. 


P8130491
P8130510
langkawi

Langkawi on verovapaa saari, eli tupakit, alkoholi ja mm. suklaa oli edullisia. Oli siellä muutenkin todella edullista, mutta nuo oli verovapauden takia myös paikallisille edullisia. Muuten Langkawilla ei ollut hirveesti osteltavaa, mutta onneksi sitä sai tehtyä Kuala Lumpurissa ;) Langkawilla oli pari ostoskeskusta, mutta ne oli pieniä ja valikoima huono. Katukojuista sai perus aurinkolaseja ja T-paitoja. 

kaapelihissilangkawi


langkawikotka

Tollasella kaapelihissillä pääsi ylös korkeuksiin ihailemaan maisemia. Me käytiin siellä yks iltapäivä, mutta ylhäällä oli tosi sumuista silloin.

P8170618


aseania


Siis kattokaa tota vihreyttä! Malesiassa oli kyllä niin mieletön luonto. Reissun yks kohokohdista oli meidän viidakkoretki Magrovella, josta tulossa vielä oma postaus. Siinä alkaiskin olemaan reissupostaukset, onneksi seuraava reissu koittaa kahden kuukauden päästä. ;)

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe