Latest Instagrams
keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Hullut päivät

Ihanat, kauheet Hullut päivät on täällä taas. Viime keväänä Hullarit oli mun mielestä onnistuneet. Löysin ihanan uuden laadukkaan lompakon edullisesti ja uudet nahkaiset ballerinat. Samaa en voi kyllä sanoa syksyn Hullareista, ainakaan tän päivän perusteella. Ensinnäkin luin, että verkkokauppa kaatui pitkäksi aikaa, mutta ei sillä mulle niin väliä. Mää menin myymälään seittemän aikaan ostamaan Pentikin tuikkulyhtyjä. Eihän niitä siellä ollut myynnissä. Niitä ei myöskään löytynyt paikan päällä olevista kuvastoista ja aloin jo epäilemään omaa mielenterveyttä. Olin kuitenkin 100% varma, että näin ne netissä olevassa kuvastosta. Menin kouluun ja nettiin ja tadaa, siellähän ne tuikkulyhdyt oli. Alko niiiiin ärsyttämään Hullut päivät! 

Pakko oli kuitenkin jotain ostaa lohtupalkinnoksi ;D 

lancomeripsari


nikeurheilu
vilahuivi


neule

Tämmösiä juttuja tarttui mukaan, oikeesti tarpeellisia juttuja oli vain uus ripsari ja uudet urheilurintsikat. Mulla on parit urheilurintsikat H&M:ltä ja ne on löystyny käytössä nopeesti. Lisäksi löysin ihanan harmaan pooloneuleen ja uuden villahuivin. Jospa nyt huivi varastot riittäis talveksi.. :D Mulla on yleensä kylmemmillä ilmoilla AINA villahuivi, nytkin mulla on pari päivää putkeen ollu se sama pehmeä H&M:n huivi. 

Mitäs löysitte Hullareilta vai pysyttelitkö suosiolla poissa? :)

3 kommenttia:

 1. Hyvät löydöt oot tehny. Ois kai sieltä löytyny vaikka mitä, mut ite ostin vaan Osiksen hiusjuttuja ja ripsarin. :)

  mariannesendenali.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon kyllä kans aika tyytyväinen, että en ostanut mitään turhaa. :D Yleensä siellä tulee haahuiltua osastolta toiselle ja ostettua ties mitä "tarjouksia" :D

   Poista
 2. Totta kai ne löystyvät nopeasti, etenkin Henkan ja Maukan laaturätit. Miksi urheillessa ei voi käyttää tavallisia kaarituettomia rintsikoita? Nehän voi kiinnittää sisimpään hakaseen sitten, kun ne ovat löystyneet.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe