Latest Instagrams
perjantai 23. lokakuuta 2015

Balmain x H&M

Mulla on maanantaina vaikee tentti edessä, joten työpäivien jälkeen oon hautautunut tenttikirjoihin yökkäri päällä. Koska omia vaatteita ja asuja ei siis kannata esitellä, tässä vähän enemmän muodikkaampia vaatteita ;D Onko kukaan muu bongannut jo Balmain x H&M yhteistyömalliston tuotteita? Minä oon ja vitsi ku menin ihastumaan. Kyseessä on ilmeisesti kallein H&M:n yhteistyökamppiksista, sillä yhden bongaamani takin hinta huiteli 300 eurossa ja toinen 500 euroa. :(  Ei kivaa... Tuotteet tulee myyntiin 5.11! 
Eniten ihastuin malliston takkeihin, varsinkin alarivi on täyttä rakkautta. Vasen musta takki on itseasiassa miesten, mutta se on niin cool! Musta nahkatakki ja musta-hopea kirjailtu takki on ne, jotka aiheuttaa eniten sydämmentykytyksiä. Siis kuinka upeita voi takit olla?!?! Toi Balmainin T-paita voi tosin olla ainoa minkä tästä mallistosta voi ostaa, se oli nimittäin jotain 30 euron pintaan. Ei ihan riitä budjetti ostamaan tota 500 euron upeutta.. 

Ootteko tsekannut uuden yhteistyömalliston? Mää oon aika varma, että nää tulee menemään, hinnasta huolimatta, todella nopeasti. Mun mielestä tää on tähän astisista yhteistyömallistoista parhain, en esimerkiksi oikein innostunut siitä Alexander Wangin mallistosta. Turha varmaan toivoa, että nää tulis tänne Ouluun myyntiin, joten täytyy varmaan tsekkailla tuotteita netistä. 

7 kommenttia:

 1. Voisithan sinä esitellä niitä yökkäreitäsi. Kauniita yöasuja ei olekaan näkynyt täällä ainakaan liikaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo jospa jätän välistä :D

   Poista
  2. Miksi ihmeessä? Kyllä yöasut ovat ihan tärkeä osa muotia. Ei tarvitse olla niin rajoittunut.

   Poista
 2. Minusta kaikki olivat tosi kalliita :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, on kyllä kalliimpi kuin aiemmat yhteistyöt

   Poista
 3. Upeita ovat joo, mutta niin hintavia, etten usko perus H&M:n asiakkaiden noita paljon ostelevan. Varmaan kuitenki nuo on kohta loppuunmyyty, koska on nuo varmaan halvempia kuin Balmain yleensä. :D tuo jakku on mun lemppari <

  mariannesendenali.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep mää luulen kans, että loppuunmyydääm hinnasta huolimatta. Ja kohta suosituimmat blogit on näitä täynnä ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe