Latest Instagrams
maanantai 14. syyskuuta 2015

Whats up

Pari viimestä postausta on tullut ajoitettuna, sillä mulla on ollut hirvee kiire. Oon kuitenkin ylpeä itsestäni, että kiireistä huolimatta blogi ei kärsinyt hiljaisuudesta. Aika paljon on mahtunut viime päiviin ja jotenkin mulla on hirveesti kaikkia juttuja mielessä.

Tässäpä kuvia viimesiltä päiviltä ja samalla kuulumisia. 


Kursseja alkoi niin paljon, että Game of Thrones on vaihtunut tenttikirjoihin. Mulla on huono tapa kerätä liikaa kursseja enkä sitten ehdi panostamaan kaikkiin. Nyt karsiin peräti yhden kurssin pois, mutta silti hommaa riittää. Kursseihin kuuluu harjoituksia, harjotustöitä ja esseitä, joten ne on aika työläitä. 


Mun tylsä sushiannos, mutta niin hyvää! Toisena päivänä söin iltapalaksi mustikoita, jännä kun blogiin täytyy aina ottaa kuvia terveellisistä iltapaloista eikä niistä hesen aterioista ;D Lupaan että ens kerralla kuvaan mun roskaruuat! 


Näin ilonen olin viime viikolla kun ostettiin uus auto! En tiiä oonko ikinä kertonut meidän ooppelista, mutta se oli aivan kamala. Näin kirjoitin Facebookiin: "Ooppelin tie tuli päätökseen tänään. Pari kertaa se jätti mut välille, lukemattomia kertoja purki akun, ruostui käsiin, bensamittari ei toiminut ja ilmastointi vuoti. Näin muutamia ominaisuuksia mainitakseni. En uskaltanut ajaa moottoritiellä kun ooppeli tärisi niin pahasti. Ooppeli on viettänyt aikaa Linnanmaalla huollossa varmasti yhtä paljon kuin kotona hallissa. Nyt sulla on Sami Fordi huollettavana :P Tätä onnen määrää ei voi sanoin kuvailla, lähen nyt ajamaan motaria ees taas ku auto ei jätä välille. " Kuvaus kertoo hyvin millanen auto meillä oli.. Tai T:n autohan se oli. / Keskiviikkona käytiin opiskelijapippaloissa, jotka oli järjestetty niiin huonosti. Siellä esiintyi Anssi Kela mitä ei loppujen lopuksi päästy edes kuuntelemaan jonojen takia. 

Eilen kävin pitkästä aikaa ratsastamassa kaverini kanssa. Oon ollu ratsastamassa viimeksi kymmenen vuotta sitten, joten vähän on päässyt taidot ruostumaan ;D Olin ihan varma että en edes pääse selkään, tai tipun, mutta onneksi kaikki meni hyvin ja oli niin kivaa! Huippua oli myös se, että tallilla oli vielä samoja heppoja ja poneja kuin silloin ennen. Oikeelle puolella oleva miniponi Arska on mm. yksi niistä poneista, joita hoidin ala-asteella. 

Oli niin kiva olla takaisin tallilla. Muistui jotenkin niin mieleen ne kaikki viikonloput kun kaverini kanssa pyöräiltiin tallille ja vietettiin siellä koko päivä. Ratsastuskin muistui nopeasti mieleen, mutta ei se lapsena näin rankkaa ollut! Vitsi mulla tuli ihan hiki ja tänään on jalat ihan jumissa :D 


Varasin myös viikko sitten kirkon häitä varten!!! Niin jännittävää! Häät on tosiaan vasta kahen vuoden päästä, kesällä 2017, mutta näköjään kirkot täytyy varata näinkin aikaisin. Ei saatu edes sitä alkuperäistä aikaa mitä suunniteltiin, mutta onneksi kuitenkin päivämäärä pysyi samana. Mää koitan hillitä itseäni ja olla suunnittelematta vielä liikoja, sillä mieli ehtii muuttua vielä väriteeman, koristeiden ynnä muiden kanssa, mutta hääpaikkoja täytyy alkaa keväällä katteleen. 

Mää unohin varmaan 100 asiaa mistä mun piti kertoa, koska tää häähomma nyt sekotti mun pään :D 

4 kommenttia:

 1. voii mitä ihania heppoja ♥ Tulipa taas ikävä tallilla käymistä kun luin tän postauksen :D ♥

  fashionsituation.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Tekis mieli kyllä alkaa ratsastamaan enemmän. :)

   Poista
 2. Onko se teidän autonne täysin uusi vai vain teille uusi? Mitä vuosimallia ja merkkiä se on? Kuka sai valita värin? Onko Oulun kulmilla todella paljonkin moottoriteitä?

  Onko nykyään todella niin, että hääkirkot pitää valita jo kaksi vuotta etukäteen? Vai onko kyseessä joku erityispäivä, jolloin kaikki haluavat jostain syystä päästä papin puheille? Eihän useimmat edes ole varmoja häistään kahta vuotta aikaisemmin, eivät ainakaan päivämäärän tarkkuudella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis kaks vuotta aikasemmin ihmiset näköjään varailee kirkkoja! Ei saatu edes sitä aikaa mitä ajateltiin kun se oli varattu :( eli ei oo mikään erityispäivä, nykyisin kaikki pitää vain varata niin ajoissa. Ei ostettu siis ihan upouutta autoa vaan meille uus! :) Värillä ei ollut oikein väliä, kunhan saatiin siisti ja toimiva auto :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe