Latest Instagrams
lauantai 26. syyskuuta 2015

Voi tylsyys

Flunssan lisäksi mää tietenkin loukkasin selkäni. Mulla oli selkä ollut noin viikon jumissa, todennäköisesti jumpasta. Torstaina aamulla AIVASTIN ja samalla viilsi alaselkää niin kipeesti, että meinas jalat lähtä alta. Kävin lääkärissä ja se totes, että vika on välilevyssä. Sain sitten saikkua ja treenikiellon. Nyt ku flunssa on parantunu niin haluaisin hirveesti tehä kaikkee, tällänen sluibailu ei sovi mulle yhtään. Tosin, selkäkipuhan ei yleensä parane levossa, joten oon tänä aamuna käynyt jo pitkän kävelylenkin koiran kanssa, tehnyt kaks koulutehtävää ja imuroinut. Nyt mietin, että mitähän tässä alkas tekemään. :D En selvästi osaa olla saikulla.. Onneks T tulee kohta kotiin niin voidaan alkaa pelamaan Until Dawnia.. 


Aamukävelyllä oli ihanan syksyistä <3 Mittarikin näytti 10 astetta, joten just sopivat ilmat ulkoiluun. 


Mää oon tylsyyksissäni selannut nettikauppoja, sillä muhun on iskenyt hirvee himo sisustaa tätä kämppää. Haluaisin tehdä reissun Ikeaan, mutta saa nähdä millo sellasen saa aikaseksi. Vois oottaa että sinne tulee joulukauden tuotteita myyntiin.. Tarvin myös uudet koristetyynyt makkariin, sellasen metallisen korin olkkariin, pallovalot mun uuteen hyllyyn ja ainaki uuden olkkarin pöydän. Siinäpä toteuttamista vähäksi aikaa, otan kuvia mun sisustustuotoksista kunhan saan ne toteutettua.

Päätin myös alkaa neulomaan itelle uudet villasukat, mutta yllättäen multa oli hävinnyt yks puinen puikko. Kuka lie ollut asialla ja tuhonnut sen.. Joo, nyt meen vaikka kattoo tota Harry Potteria mikä telkkarista tulee :D Huomaako, että mää en jaksa enää levähtää ja mulla on tylsää? :D

8 kommenttia:

 1. Onko tyttöjen ilta siis peruttu?
  Miksi sinne olkkariin pitäisi saada uusi pöytä? Onko entinen rikki? Tehän kuitenkin Tepon kanssa valmistutte muutaman vuoden kuluttua ja sitten sinne seuraavaan asuntoon se nyt haikailemasi pöytä ei ehkä sovikaan. Jos siis vanha pöytä on edelleen ehjä, eikö kannattaisi jatkaa eloa sen kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On meillä joo vähän rikkinäinen pöytä kun Luna on sitä pentuna syönyt ;D Just ton takia en oo pöytää vielä raskinut ostaa, kun ei tiedä kauanko sille tulisi käyttöä. :)

   Poista
  2. Entä se tyttöjen ilta?

   Poista
  3. No selkäkipuhan ei vaikuta käsien kykyyn pitää viinilasia ;D No ei, kaks lasia viiniä ja kotiin.

   Poista
 2. Sinä väitit, ettei köhäisenä voisi ottaa valokuvia blogiisi. Katsopa tuota lasta Reiman lakissaan Hesarin sivulla. Kyllä voi kuvata missä kunnossa vaan.

  http://www.hs.fi/tiede/a1442891319296?jako=a4868038d71c60a7bdad97eba6098571&ref=nl-hs-aamu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhuin asukuvista, ei tulis kovin kivoja kuvia yökkäristä ;D

   Poista
 3. Voi kakka!! Toivottavasti selkä tulee kuntoon nopeasti.Mulla on ja sisustuskärpänen purtu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se pikkuhiljaa paranee! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe