Latest Instagrams
torstai 24. syyskuuta 2015

Vanhoja asukuvia

Löysin koneelta pari vanhaa "asukuvaa", joita oon napsinnut vuosia sitten, jotkut oon tainut ottaa tämän blogin aikoihin, mutta jotkut on siltä ajalta kun tätä blogia ei ollut. Kuvat ei oo siis mitenkään laadukkaita, koska jotkut on otettu ihan ilman tarkoitusta :D 


Tuota laukkua mulla ei enää oo, muut osat löytyy vieläkin. Nuo housut on kylläkin jo tosi kuluneet ja pitäs nakata ne pois, mutta en oo raskinu. Tää asu ei mun mielestä oo mitenkään erityisen kauhee (tuo meidän sisustus muuten on, oltiin just muutettu pois kotoo..), mutta ton laukun vaihtasin kyllä toiseen. Tästä tulikin muuten postausidea mieleen, voisin kuvata näitä asuja uudestaan, mutta muuttaa ne vähän enemmän nykyistä tyyliä vastaamaan. 


Tää asu mulla oli T:n ylioppilasjuhlissa ja mulla on toi mekko edelleen. En oo sitä tosin kertaakaan ton jälkeen käyttänyt. Ostin tuon mekon parilla kympillä eBaysta ja jouduin sitä ite vähän pienentämään. Mun ompelutaidot ei oo kummoset, joten tota ei kehtaa enää myydäkkään :D Tukka on ihan kauheella tavalla kiharrettu, tää oli sitä aikaa ku en saanut kiharoita pysymään millään ja käytin niihin pullon lakkaa. Nykyisin en myöskään pukis tällästä mekkoa, valitsisin ehkä ilmavan maksimekon.


Tää asu on mun mielestä ihan kiva, voisin pukeutua rentoina päivinä siihen nykyisinkin. Tuota laukkua mulla ei enää oo, se oli niin huonolaatuinen että möin sen :D Kengät myöskin hajos liian kovassa käytössä. :( Täytyykin ettiä uudet tollaset, käytin noita tosi paljon.


Tääkin ihan perusasu, tuosta huivista en kyllä tykkää. Tuo laukku mulla on vieläkin, mutta en käytä sitä ihan hirveesti. En oo 100% varma sen aitoudesta, vaikka se on ollut mulla vuosia. En oo saanut aikaseksi tarkastuttaa sitä ja vaikka aikoinaan ostin sen eBaysta ja Purseforumille siitä kirjoitin, joku siinä mua vaivaa :D  


Hiukset on aika kivan väriset! Laukkua mulla ei oo enää, se on aikoja sitten laitettu eteenpäin. Asussa ei mun mielestä oo mitään ihan kauheesti vialla, mutta jotenkin toi näyttää mun silmiin vaan jotenkin liian sekavalta. Punasen huivin tilalla ois voinu käyttää vaikka beigeä, jolloin noi housut ois ollut ainoa väripilkku. 

Löysinkin aika monta asukuvaa, joten toinen satsi vanhoja kuvia tulossa myöhemmin! :) Mitäs mieltä ootte näistä vanhoista asukuvista? :D 

2 kommenttia:

  1. kiva postaus idea! :) Näitä vanhoja asukuvia on just hauska katella :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta näitä on kans aina niin hauska katella :D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe