Latest Instagrams
keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Timberland Glancy

Syksyn toivelista postauksessa mainitsin, että tarvin ehdottomasti korolliset ruskeat nilkkurit. Pukeudun tosi paljon ruskean ja beigen eri sävyihin, joten ruskeat nilkkurit oli pakko saada. Törmäsin Timberlandilta korollisiin nilkkureiden ihan sattumalta, olin aina mieltänyt Timberlandin vain niihin matalapohjaisiin talvikenkiin. 

timberlandglancy

timberland2


timberland


Tilasin nää Zalandolta, enkä voin sanoin kuvailla kuinka mukavat nää on jalassa. Mun täytyy vaan ostaa joku hyvä suoja-aine näille, sillä tälläset vesisadekelit ei oo optimaaliset mokkakengille. Niin joo, näähän kengät on nyt suurin muotia kun nää on mokkaa :D Mää muuten löysin myös sen mokkatakin, minkä mainitsin siinä samaisessa postauksessa kuin nää ruskeat nilkkurit! Kyllä nyt on mokkaa mihin pukeutua syksyllä. 

Pahoittelen jos postauksessa esiintyy kirjoitusvirheitä, oon ollut pitkän päivän yliopistolla ja mun päivään kuului mm. ekvivalenssilaskentaa, joten mun aivot on ihan loppu. Tänään on Finnkinon superpäivä, joten lähetään T:n ja mun veljen kanssa hakemaan isot pussit karkkia ja sitten tuijottaa leffaa! Mitäs tykkäätte uusista kengistä? :)

8 kommenttia:

 1. Siiiiiis aivan älytttömän ihanat kengät. :)

  VastaaPoista
 2. Kivan näköset, mutta itse tykkään kyllä niistä matalalista enemmän. :)

  VastaaPoista
 3. Oi vau! Nyt on naiselliset timbskut :) Ihanat <3

  www.mariannesendenali.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mää tykkään siitä, että nää ei oo niin massiiviset kuin ne perinteiset timberlandit :)

   Poista
 4. Mäkin niin haluaisin nuo!!!

  http://matildanieminenmusic.blogspot.se/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe