Latest Instagrams
keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Sick

Ei, ei, ei, ei. Mää en oo ollut yli vuoteen kipeenä, mutta just nyt ku ois 101 asiaa tehtävänä, kroppa pettää ja hommaa flunssan! Ei oo reilua. Ehkä tää on kropan keino saada mut levähtämään, mutta kouluhommat ei oota. Lisäksi me ollaan VIHDOIN saatu tyttöjen kanssa sovittua tyttöjen ilta lauantaille, joten ei oo aikaa sairastaa. Alotin myös maanantaina sen uuden saliohjelman ja siihen kuuluvan ruokavalion, enkä haluais jättää treenejä väliin heti alussa. 
  T haki mulle limukkaa ja suklaata, joten kyllä tää tästä! Nyt alan käymään läpi vanhoja asukuvia koneelta ja teen niistä huomiseksi postauksen. Kyseessä siis sellasia asukuvia, joita täällä blogissa ei enää ole. Poistin aikoinaan kaikki vanhat postaukset, koska ne oli mun mielestä niin kauheita ja laatu oli ihan hirvee. Halusin aloittaa puhtaalta pöydältä tän uuden verkkotunnuksen vuoksi. Mutta huomenna siis vanhoja asukuvia kun flunssasena ei saa uusiakaan otettua :( 

4 kommenttia:

 1. http://www.iltalehti.fi/fiidifi/2015091720367973_fd.shtml

  VastaaPoista
 2. Paranemisia! Oon muuten lukenut ton kirjan...aika raju, mut hyvä! :)

  Picture Me

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon lukenut yhen kirjan Khaled Hosseinilta, joten osaan jo varautua siihen, että kyseessä ei oo mikään kevyt kirja :/ Jäin alusta jo ihan koukkuun!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe