Latest Instagrams
maanantai 7. syyskuuta 2015

Secret escape

Ei, en ole lähdössä mihinkään salaiselle karkumatkalle, vaan olen ostanut VS:ltä uuden tuoksun ;) Mää rakastan Victoria's secretin tuoksuja! Tuoksuja löytyy niin paljon erilaisia, että niihin ei voi kyllästyä. Ostin Helsinki-Vantaan uudesta myymälästä uuden tuoksun, sellasen mitä en ollut aiemmin edes hoksannut valikoimasta. 

Victorias secret bodymist

Vs secret escape

Mää ostin sellasen paketin, missä tuli 120ml tuoksu, rasva ja suihkusaippua. Mulla oli tarkotus käyttää näitä siellä reissussa, mutta en sitten raskinut :D Ei ois pitänyt ostaa näitä pieniä kokoja niin ei tarvis säästellä.. Tuoksuja mää kyllä suihkuttelen parikin kertaa päivässä, mutta esim. toi suihkusaippua on sellanen, jota voi käyttää vain silloin tällöin. Tää tuoksuu "sheer freesia & guava flower", kaikki varmaan heti hoksaa miltä tää tuoksuu? :D Lentokentän VS on tosiaan sellanen pieni, jossa on vain paljon näitä tuoksuja, parit pikkarit ja pari laukkua myynnissä. Onhan se parempi kuin ei mitään, mutta harvassa paikassa on ne isot myymälät yöasuineen ja rintsikoineen. Oon käynyt sellasessa vaan New Yorkissa ja Dubaissa ja nyt harmittaa, että en oo ostanut niistä enempää kun kerta on niin harvassa ne myymälät. :(

Victorias secret

Mun kokoelma näyttää tältä! Ton sinisen purkin rasva on jo loppunut ja violetin rasva vetelee ihan viimesiään myös. Tuo violetti Love spell on mun (ja myös mun äidin) ehdoton lemppari, se ei oo sellanen överimakea kuin vaikkapa tuo pinkki. Tuo pinkki onkin jo aika vanha eikä oo tullut niin hirveesti käytettyä, se on ehkä vähän jopa liian makea mun makuun. Jos ei ole lentomatkoja tulossa niin VS:n tuotteita saa tilattua Suomeen mm. Nordicfeelistä, jolloin ei tule tulleja tai muita maksuja. Mää oon tilannut sieltä yleensä joululahjaksi VS:n tuotteita :)
Mikä on paras VS:n tuoksuista? Meillä on seuraava reissu tulossa joulukuussa, jolloin pääsen taas tuoksuttelemaan lentokentälle ;D 

6 kommenttia:

 1. Meillä on kans Glitterissä aina välillä ollut VS:n tuoksuja(halvemmalla entä lentokentällä ;)) ja oon töistä itellekki pari ostanu. Mun lemppari on Passion Struck! :)

  Picture Me

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mää kävin kans ettimässä Glitteristä tota Love spelliä, mutta sitä ei ollut. Kattelin kyllä noita lentokentän hintoja, että tuntu aika korkeilta. Toi mun setti makso muistaakseni 20e ja pari kappaletta pikkareita 39e :D

   Poista
 2. Onko VS:llä New Yorkissa tai Dubaissa parempia rintsikoita kuin meillä esim. Stockalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu tietenkin makuasioista. Mää tykkään VS:n tuotteista ja rinsikat on paljon kauniimpia kuin vaikkapa Stockkan Triumphit. Ja laadukkaampia jos vertaa vaikka Hennesiin :)

   Poista
  2. On ne tietysti parempia kuin Hennesillä, sillä sehän on oikeastaan sellainen halpisputiikki. Onhan Stockalla ja esim. Funky Ladyssä sellaisia kalliimpia ja hienompiakin merkkejä kuin Triumph.

   Poista
  3. Funky Ladya ei olekaan Oulussa, joten täytyy tutustua siihen kun käy Helsingissä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe