Latest Instagrams
keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Our next destination...

is Prague! Mun pikkuveli täyttää marraskuussa 18 ja päätettiin lähteä juhlimaan sitä Prahaan. Lähdetään sinne joulukuun alussa, jolloin päästään myös tekemään jouluostoksia ja nostattamaan joulutunnelmaa joulumarkkinoilla. Viime vuonna oltiin joulukuun alussa Berliniissä, jossa oli todella upeat joulumarkkinat. (Berliinin postaukset täällä, täällä ja täällä ;) Toivotaan siis että Prahassakin päästään joulutunnelmaan! :) 
(Kuvat Googlesta)

Praha näyttää niin kivalta. Tykkään tälläsistä vanhoista kaupungeista, niissä on niin paljon mielenkiintoista nähtävää ja kuvattavaa. Tällä kertaa täytyy kyllä myös tutustua reissussa yöelämään, tai pubikulttuuriin, kun kerran 18v synttäreitä juhlitaan ;) (Tunnen itseni vanhaksi kun pikkuveli täyttää 18!!!) Nyt taas uutta matkaa suunnittelemaan, kyllä se reissaaminen on parasta! <3 Onko teillä vinkkejä Prahaan? :)

8 kommenttia:

 1. Vau! Varmasti mahtava ja vielä joulun aikaan :)

  Picture Me

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kiva lähtä rentoutumaan just ennen joulukiireitä töissä! :)

   Poista
 2. Matkaan lähtevät siis sekä sinun pikkuveljesi että T:n "pikkuveli". :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistäs niin päättelit kun koko postauksessa ei mainita T:tä? :p

   Poista
  2. Se oli ihan puhdas arvaus. Voihan T "pikkuveljineen" tietysti jäädä koiravahdiksi kotiin. Matkaan siis lähtisivät sisko ja sen veli.

   Poista
 3. Praha on kuulemma kaunis kaupunki, sinne pitäisi päästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oon minäkin kuullu! :) Ja sinne on vielä edulliset lennotkin, eli ei kun reissua varaamaan ;)

   Poista
 4. Todella ihanaa, että sulla on niin läheiset välit veljesi että voit lähteä hänen kanssa ulkomaille. Mullakin on kyllä todella läheiset välit veljiini mutta en mä varmaa kyl teijän kans lähtis ulkomaille, ellei koko perhe tule mukaan :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe