Latest Instagrams
maanantai 28. syyskuuta 2015

Mokkatakki

Mää löysin joku aika sitten H&M:ltä sen täydellisen mokkatakin, minkä perään kuolasin jo tässä postauksessa. Mää tykkään pukeutua paljon ruskeaan, joten siksi tää mokkatrendi iskee muhun ihan täysillä. Ilmat on jo kylmentyneet, joten tänään oli aika kaivaa mokkatakki esiin!

asukuva2

Tää on niin ihana! T sanoo tätä agenttitakiksi, ehkä agenteilla on tän mallisia takkeja :D Näitä löytyi vielä eilen niin myymälästä kuin myös netistä, jos jollakin on haaveissa oma mokkatakki.
asukuva

Tässä taidonnäyte mun phoritaidoista :D Tuolla näkyi keittiö takana niin rumasti, että halusin vähän sumentaa sitä.. Mun puolustukseksi sanottakoon, että en oikeesti ees käyttänyt tähän aikaa ja tein sen amatöörisumennuksen. Jos kuvaa ei kuitenkaan liian tarkasti tuijota, ei se nyt ehkä ihan niin pahalta näytä. Tai näyttää varmasti ammattilaisten mielestä. 


mokkatakki

Löysin eilen H&M:ltä myös ihanan huivin. Tää on niin pehmeetä matskua ja niin iso <3 En tykkää pienistä kaulahuiveista, vaan niissä täytyy olla kokoa, sellasia joihin voi haudata ittensä kylminä päivinä. Kuvassa myös meikitön naama, mulla on tänään ripsien huolto, joten en jaksanut aamulla meikata, kun ne joutuu kuitenkin päivällä pesemään pois.


mokkatakki2

Mää kyllä niin tykkään takeista! Suomessa takeille tulee käyttöä paljon, joten ehkä on ihan hyvä, että niitä on useampi. Useammalla tarkoitan kymmeniä :D Takeilla saa niin helposti asuun jotain extraa, tuo ylempi asu olis ihan erilainen jollain tuulitakilla. Lisäksi, takki on usein asusteiden ja farkkujen lisäksi, ainoa mitä ihmiset tuolla ulkona näkee. Ei ne nää onko siellä alla 300 euron toppi. Mää huomaan myös, että kiinnitän huomion tosi usein ihmisten takkeihin, en tiiä oonko sitten ainut takkihullu. 

Oon myös menossa hulluksi, koska Hullut päivät on tulossa. Löysin viime keväänä niin hyviä löytöjä, että nyt oikein mietin mitä kaikkee kivaa siellä vois olla :D Hullua.. Hullut päivät vois olla myös hyvä hetki alkaa miettimään joululahjoja.. Joo tääkin on hullua, mutta jos siellä on jotain kivaa hyvässä alennuksessa, niin miksipä ei. Tää jouluhomma tuli mieleen siitä, että glögiä tulee myyntiin tällä viikolla. GLÖGIÄ!! <3 Mutta joo, mitäs tykkäätte mun uudesta takista ja asusta? :)

5 kommenttia:

 1. Olet ihan oikeassa, etteivät keittiörätit tai tuoleilla lojuvat vaatteet ole parasta taustaa kuvillesi. Etkö voisi kuvata sillä kaukosäätimelläsi, kuten joskus aiemmin? Silloin huomio kiinnittyisi pääasiaan eli vaatteisiin ylläsi, eikä taustaan tai kameraasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mähän oon vaihtanut kameraa yli vuosi sitten, eikä mulla oo tähän kameraan itselaukaisinta. Voisin kyllä kuvata tuolla vanhallakin kameralla, mutta itselaukaisimella on niin vaivalloista ottaa kuvia, kun aina puuttuu pää tai jalat. Yleensä pyydän kyllä T:tä ottamaan kuvia, mutta nyt olin yksin kotona! :)

   Poista
 2. Oletko jo vilkaissut Hullujen Päivien tarjoukset? Kommentit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan toki! Eilen illalla nopeesti vilkasin ja ei kyllä kovin kummosta löytynyt. Pari kotijuttua ja se perus Lancomen ripsari. Muuten oli aika paljon samaa kuin joka vuosi, Ray-Baneja (jotka ei oo ees hyvässä alennuksessa) jne.

   Poista
 3. Aivan ihana takki! Ihailinkin sitä jo instassa <3

  mariannesendenali.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe