Latest Instagrams
sunnuntai 23. elokuuta 2015

Yesterday's look

Aika kivaa kun elokuussa on vielä näin lämmintä. En ollut varautunut tähän yhtään ja olin laittamassa eilen niitä mun vahapintaisia farkkuja jalkaan. Sitten tulin tietenkin asukriisi kun aiemmin suunniteltu asu ei toiminut. Ei ehitty ottamaan kunnon asukuvia, mutta tässäpä pari puhelimella napsastua kuvaa eilisen lookista. 

IMG_7599

Peilin vois kans pestä niin ei tulis silmiin läikkiä ;D Tää paita on uus, ostin sen Kuala Lumpurissa Mangosta. Olin jo jonkun aikaa ettinyt valkoista klassista puseroa, sellasessa materiaalissa että se laskeutuu kivasti eikä rypisty kauheesti. Mangossa oli sopivasti alennuksessa paljon paitoja ja bongasin tän sieltä. Tosi kiva ja tulee varmasti olemaan paljon käytössä! :)

IMG_7618

Oon tosi huono käyttämään mitään kirkkaita huulipunia, mutta nyt löysin uuden ihanan huulipunan. Tai oon löytänyt kakskin, esittelen ne erikseen myöhemmin. Mun mielestä oli kivaa vaihtelua käyttää punaista huulipunaa. Kiharsin myös hiukset erilailla, käytin sitä Remingtonin kiharruspuikkoa ja sain vähän isomman kiharapehkon. 

Olipas eilen kiva ilta, oli kiva nähdä kaikkia kavereita pitkästä aikaa. Nyt mun pitäs ottaa itteeni niskasta kiinni ja palata loman jälkeen salille. Se alottaminen on aina vaikeinta, luulen että se sali-into palaa taas hyvän treenin jälkeen. Mun täytyy myös huomenna varata aika viisaudenhampaan poistoon, mun viisuri tuli jo reissussa todella kipeeksi enkä saanut välillä suuta kunnolla auki. Se meni kuitenkin ohi enkä tietenkään varannu aikaa hammaslääkäriin. Eilen viisuri tuli uudestaan kipeeksi niin nyt on pakko varata se aika. Oon ihan kauhuissaan, mutta jospa tästäkin selviäis hengissä. Palkitsen itseni sitten uusilla kengillä ;D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe