Latest Instagrams
tiistai 11. elokuuta 2015

Viimenen päivä Penangissa

Tänään on meidän viimeinen päivä Penangin saarella, huomenna vaihdetaan taas maisemaa ja lähdetään Langkawin saarelle. Langkawin saari on ehkä Malesian tunnetuin rantakohde, sinne on joskus tehty pakettimatkojakin Suomesta. Me ollaan tykätty Penangin saaresta paljon, nyt onkin vähän harmi kun päiviä ei ollut kuin neljä. Suomesta käsin on aina niin vaikea tietää miten kohteissa viihtyy, mutta mää haluan varata hotellit ja lennot aina etukäteen, että ei tarvi paikan päällä niistä huolehtia. Täällä Penangissa on paljon nähtävää, rantalomailua ja myös kaupunkimaisemaa George Townissa. Löytyy ostoskeskuksia, kansallispuisto, vesiputouksia ja rantabaareja. Ainoa miinus tässä paikassa on välimatkat, rannalta , eli täältä Batu Ferringistä, matkaa ostoksille ja kaupunkiin on noin 15km ja täällä on monesti pahat ruuhkat. Ollaan siis käytetty aikaa taksissa ja busseissa istumiseen aika paljon.. Ranta täällä ei oo kovin kummoinen, vedessä on kuulemma paljon meduusoja, joten rannoilla uiminen ollaan suosiolla jätetty tonne seuraavaan kohteeseen. Hotellin altaalla ollaan kuitenkin rentouduttu aina kun ollaan muilta tekemisiltä ehditty :) Hotellin uima-allas on kuitenkin aivan ihana ja happy hour alkaa aina viideltä ;)


Mulla alko tänään tekee mieli kunnon pihviä, ton paikallisen riisin sijasta, joten päätettiin mennä Hard Rockiin syömään. En oo varmaan ikinä ollut näin täynnä, vedettiin noi nachot alkupalaksi ja sitten vielä toi pihvi. Mutta oli niiiiin hyvää!


Tänään käytiin tosiaan saaren pääkaupungissa George Townissa, se on Unescon perintökohde, ja sieltä löytyy aivan upeita rakennuksia. Myöskin katutaidetta löytyy, ylhäällä yksi niistä. George Townista löytyy myös muutama ostoskeskus, mutta ei oikein jaksettu niitä kiertää. Kamerassa on parempia kuvia rakennuksista, niistä lisää sitten kotoa! :)

Nyt vähän pakkailua ja aamulla taas nokka kohti uusia maisemia! Langkawi on meidän viimeinen kohde, siellä ollaan viikko ennen kotiin paluuta. Yhteensä ollaan siis kolmessa eri kohteessa, mikä on ainakin vielä meidän mielestä ihan tarpeeksi. Malesiassa on paljon mielenkiintoisia kohteita ja haluais tietenkin nähdä kaikki, mutta tykkään myös siitä että ehtii olla yhdessä kohteessa pidemmän aikaa ja asettua kunnolla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe