Latest Instagrams
keskiviikko 26. elokuuta 2015

Uutuus tukka

Varasin jo etukäteen kampaajalle ajan ennen reissua, sillä tiesin että aurinko ja suolainen merivesi ei ole hyväksi mun hiuksille. Varsinkin vaalea tukka menee keltaiseksi ja latvat ihan hamppuun. Viime kerrasta onkin kyllä aikaa, kävin huhtikuussa viimeksi värjäämässä kesätukan. Syksyksi haluan yleensä vähän tummempaa ja tällä kertaa laitettiin myös vähän viileämpää väriä. Kampaajalla käyn Limingantullin Prisman yläkerrassa olevassa Arinakampaamossa, siellä pitkänkin tukan monisävyvärjäys on siedettävissä hinnoissa. :D

IMG_7635

Oon tykästynyt tähän vaaleaan niin kovasti, että en halua värjätä enää kokonaan tummaksi. Vuosien varrella mun hiusten väri on vaihdellut mustasta kokonaan blondiin ja punainenkin on kokeiltu. Tää vaalea on kuitenkin mun juttu! :)


hiusväri_tuhkanvaalea

Olin eilen illalla lähdössä lenkille ja otin hyvässä valossa hiuksista kuvan. Väri tässä kuvassa näyttää niin hyvältä, latvasta ehkä vähän liian harmaalta. Miksi hiuksista on niin vaikee ottaa kuvia? Latasin muuten Photoshopin äsken, oon joskus aiemminkin testannut sitä, mutta en jaksanut opetella sen käyttöä. Nyt aattelin ottaa sen käyttöön, jotta tässäkin blogissa nähtäis muokattuja naamoja ja langanlaihoja sääriä ;) Tuokin näppy olis voitu photoshopata pois! No ei vaiskaan, päivitin Macin ja tässä ei toimi enää iPhoto, jolla oon lisännyt valoa ja kontrastia kuviin, joten tarvin jonkun ohjelman sitä varten. 

Kyllä nyt kelpaa aloittaa työt ja koulu uudella tukalla! 

2 kommenttia:

  1. Todella upeat hiukset! :) Sulle sopii hyvin tuo väri ja malli ♥ :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Mulla on yleensä ollut lämpimän sävyiset hiukset, joten tällänen kylmempi on kivaa vaihtelua :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe