Latest Instagrams
sunnuntai 9. elokuuta 2015

Penang

Moikka moi! Me vaihdettiin eilen maisemaa ja tultiin tänne Penangin saarelle. Eilen ehdittiin käydä paikallisilla yömarkkinoilla, mutta tänään oli taas retkipäivä ja kierrettiin ympäri saarta. Käytiin myös Penangin vuorella ja loppupäivä lojuttiin altaalla. Kuuma aurinko ja kylmä margarita <3 Ah, mikä lomafiilis! 

Hotellihuoneen ihanan iso sänky / Mikään ei oo parempaa kuin herätä auringonpaisteeseen hotellin pehmeästä sängystä <3 Jos ei olis niin paljon mielenkiintoista nähtävää niin voisin leiriytyä pelkästään tähän sänkyyn. 

Näkymä meidän parvekkeelta. Täälläkin on ihanan vihreetä! Aateltiin mennä kiertämään Penangin kansallispuistosta joku reitti, mutta mua vähän pelottaa kaikki ne käärmeet siellä :D Kuvat Penangin vuorelta. Sinne mentiin sellaisella kivalla junalla, maksoi noin kuus euroa. Paikka oli ihan täynnä kiinalaisia, mutta ilman niitä paikka olis ollu ihanan rauhallinen. 


Sattui vähän pilvinen sää meidän vuoriretkelle niin kuvatkin on vähän tummia :( 

Ruoka on täällä myös aivan mahtavaa, tätä paikkaa ei todellakaan turhaan kutsuta Malesian ruokapääkaupungiksi! Ja ruoka on vielä lisäksi niin halpaa. Paikallista ruokaa saa ison annoksen alle viidellä eurolla. Kello on täällä jo yli kymmenen, joten väsynyt retkeilijä alkaa kohta jo nukkumaan! Huomenna aateltiin ottaa ihan rennosti ja lähteä illalla tutkimaan Unescon perintökohdetta, George Townia. 

P.S Näissä pikapostauksissa reissusta on tosiaan puhelimella kuvattuja kuvia, teen paremmat postaukset sitten kotoa kun ehdin käymään kunnolla kuvia läpi :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe