Latest Instagrams
lauantai 8. elokuuta 2015

Lukutoukan lomakirjat

Voisin muuttaa tämän blogin kohta kirjablogiksi, sen verran paljon oon viime aikoina innostunut lukemisesta. Lisäsin myös uuden tunnisteen kirjajutuille, jos joku haluaa joskus ettiä kirjavinkkejä :) Lomat on yleensä mun aikaa lukea, koko kevään oon kylläkin yrittänyt lukea myös arkena. Tuntuu vaan että aikaa ei ole, vaikka lukeminen ois yks parhaista keinoista rentoutua pitkän päivän jälkeen. TÄÄLTÄ löytyy mun vinkit kesälukemiseen. 


Eveliinan blogista bongasin kirjavinkkinä Donna Tarttin Jumalat juhlivat öisin ja päätin lainata sen lomalle. Samalta kirjailijalta löysin myös Tiklin, joka on voittanut Pulitzer palkinnon. Kummatkin on aika kookkaita teoksia, Tikli varsinkin, joten näiden kimpussa menee hetki :D Lisäksi löysin sattumalta Khaled Hosseinin Ja vuoret kaikuivat. Mulla on hyllyssä yksi Khaledin kirja, jota en kyllä oo vielä päässyt lukemaan, mutta jospa tämän jälkeen saisin senkin luettua. Lisäksi täytyy tietenkin jatkaa Game of Thronesia, luin Kroatiassa sen ekan kirjan ja tämä on nyt sarjan toinen kirja. 


Okei, en mää ehkä ihan näitä kaikkia ehdi lomalla lukemaan, joten mulla oli hirveä pakkauskriisi. Montako kirjaa tarvii mukaan? Kirjat ei saa loppua kesken loman, mutta kirjat myös painaa paljon, joten liikaa kirjoja ei voi ottaa mukaan. Meillä on aika paljon aktiviteettejä Malesiassa, joten Kroatian löhöilylomaan verrattuna aikaa lukemiselle ei varman niin paljoa ole. 

Mua myös harmittaa se, että en voi ostaa kaikkia kirjoja itelle. Haaveilen siitä suuuuuuresta kirjahyllystä täynnä ihania kirjoja. Tai miksipä ei koko kirjastoa itelle? ;) Meillä on kuitenkin tosi vähän säilytys tilaa ja kirjahylly pursuaa yli jo nyt (näyttää samalla myös todella epäsiistille...), joten pakko jättää joitain kirjoja ostamatta. Tykkään myös kun saa kirjan ihan uutena eikä moneen kertaan luettuna, kuten ylimmäinen kirja tuossa pinossa. Onneksi meillä on kuitenkin ilmainen kirjasto niin saa lukutuokkakin uutta luettavaa! :) 

Kirjavinkkejä otetaan muuten aina vastaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe