Latest Instagrams
maanantai 24. elokuuta 2015

Kuala Lumpur pictures

Meillä tuli otettua kuvia reissusta aika reilusti, joten mun on pakko jakaa nää Kuala Lumpurin kuvatkin kahteen osaan. Tässä kuitenkin eka osa ja tääkin siis vain meidän ekalta päivältä! :D 

IMG_7341


Saavuttiin Kuala Lumpuriin illalla, joten jaksettiin käydä vain syömässä ja sitten nukkumaan. Meidän hotelli oli aivan upea, reissun parhain, joten siellä ois voinut viettää enemmänkin aikaa. Meillä oli kuitenkin vain kolme päivää aikaa tutustua tähän kaupunkiin, joten pitihän ne käyttää hyödyksi. 


P8050080

Pari kertaa käytiin kuitenkin ottamassa päikkärit altaalla ja viilentymässä suurkaupungin kuumuudessa. Suuri plussa että hotellissa oli näin ihana allas, vaikka ei siellä ehtinytkään hirveesti arskaa ottamaan. 


IMG_7353

P8050023

Ekana aamuna otettiin suunnaksi Kuala Lumpurin tv-torni. Jo kävelymatkalla sinne huomattiin kuinka vihreetä tuolla oli! 

P8050026


Ylhäältä oli huiput näkymät, meidän aikaan oli kylläkin vähän sumuista, joten hirveen hyviä kuvia ei saatu otettua. Sieltä näkyi mm. Kuala Lumpurin suosituin nähtävyys, Petronas tornit. Petronas tornit on ollu joskus maailman korkein rakennus, mutta yllättäen Dubai rakensi korkeimman. Dubai oli kyllä sellanen superlatiivien kaupunki. :D Petronas torneihin ois myös päässy, mutta aateltiin tv-tornin olevan parempi, sieltä näki kuitenkin itse tornit. 


P8050064

Sitten shoppailemaan. Ostoskeskuksia kaupungissa riitti ja niiden kiertämiseen ois voinu kuluttaa vaikka viikon. Mää en tykkää liian isoista ostoskeskuksista, koska niissä ei ikinä jaksa kunnolla koluta kaikkea. Ostoksista enemmän lisää myöhemmin, ne vaatii ihan oman postauksen! 


P8050094

Illemmalla käytiin myös toisessa ostoskeskuksessa, Pavilionissa. Siellä oli tosi hyvä food court, joten käytiin syömässä siellä. Ja kävin ostamassa yhen huulipunan Macin myymälästä. :D Suosittelen syömään noissa food courteissa, siellä ruoka on halpaa ja paikallista. Löytyi tuolta myös mm. Subway, jossa syötiin yhtenä päivänä lounas. 

P8050107

P8050128

Pavilionista pääsi ilmastoitua kävelytietä pitkin seuraavalle ostoskeskukselle ja näiden Petronas tornien juurelle. Käytiin ihailemassa torneja ja otettiin varmaan 100 kuvaa :D Tykkäsin muuten siitä että Kuala Lumpurissa oli helppoa liikkua myös kävelemässä, ainakin tossa ydinkeskustassa. Meidän reissun aikana kaupungissa oli joku rallitapahtuma, Grand Prix tai joku sellanen. Rallia ajettiin siis ihan tossa ydinkeskustassa ja tiet oli tietenkin aidattu. Välillä oli siis vähän ongelmallista päästä mm. tien yli, mutta luulen niiden aitojenkin olevan siellä vain tuon tapahtuman ajan. 

Muutenkin tykkäsin Kuala Lumpurista ehkä enemmän kuin Bangkokista viime vuonna, jotenkin tuo luonnon läheisyys viehätti eikä kaupunki näyttänyt niin saastuneelta suurkaupungin tuon vihreyden takia. On Bangkokissakin mm. puistoalue keskellä kaupunkia, mutta meidän liikkumilla alueilla ei ainakaan mitään kasvillisuutta ollut. 

2 kommenttia:

  1. vaude mitä kuvia! :) todella upeita :3 ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Suurin osa kuvista on T:n ottamia :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe